Jamie Oliver a devenit tata pentru a 5-a oara

Jamile Oliver si sotia sa Jools au devenit parinti pentru a cincea oara, o data cu nasterea fiului lor.

Sotia lui Jamie Oliver a anuntat vestea pe contul sau de Instagram, postand o imagie in care isi alapteaza nou-nascutul.

 

Imaginea este insotita de mesajul „Micutul baietel Oliver a sosit. Suntem foarte fericiti, binecuvantati, recunoscatori si indragostiti din nou. De asemenea suntem foarte mandri de cele 2 fiice mai mare ale noastre care au taiat cordonul ombilical dupa nastere. Jamie a fost eroul meu. (Inca nu am ales numele)”

 

 

Jamie Oliver a ales sa anunte vestea nasterii celui de-al cincilea copil al sau, prin contul personal de Facebook.  Acesta a postat o imagine cu bebelusul si urmatorul mesaj „Si asta abia s-a intamplat! ESTE UN BAIETEL! Toti cei din familia Oliver sunt surprinsi si mai mult decat fericiti. Bebe a sosit in singuranta iar Jools a fost absolut extraordinara”

 


Jamie Oliver si sotia sa Jools, ambii in varsta de 41 de ani, mai au impreuna 4 copii, pe Poppy Honey Rose, in varsta de 14 ani, Daisy Boo Pamela, in varsta de 12 ani, Petal Blossom Rainbow, in varsta de 6 ani si Buddy Bear Maurice in varsta de 5 ani.

Jamie and Lools sunt impreuna de cand aveau ambii 18  ani si s-au casatorit cand aveau 25 de ani.

Sursa: hellomagazine.com; Facebook.com; Instagram.com
Foto: northfoto.com; Facebook.com; Instagram.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie