10 vedete care și-au pierdut copiii în mod tragic

Pierderea unui copil este cea mai mare tragedie în viața unui părinte. În cazul vedetelor, pe lângă durerea pricinuită de această pierdere apare mereu și presiunea media.

Numeroase vedete pe care toate lumea le știe datorită filmelor în care joacă sau a melodiilor pe care le cântă și care, de multe ori sunt invidiate pentru viața lor, au trecut prin tragedia pierderii unui copil. Iar faima, în aceste cazuri, nu numai că nu i-a ajutat, ba dimpotrivă, le-a îngreunat viața într-unele dintre cele mai dureroase momente.

Eric Clapton

Eric Clapton a încercat să țină tragedia sa departe de ochii publicului, iar cei mai mulţi ştiu despre pierderea suferită de cântăreț din melodia Tears în Heaven'. El însuși a declarat că melodia îi e dedicată fiului său, Connor, care a murit când avea doar patru ani, câzând de la geamul unui hotel.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone și-a pierdut copilul pe când acesta devenise deja un adult. Sage Stallone, fiul celebrului actor, a murit când avea 36 de ani, în urma unui atac de cord.

Mike Tyson

Puțină lume știe că boxerul Mike Tyson a trecut printr-o mare tragedie. Fetița lui de numai 4 ani a murit asfixiată. Tragedia a fost cu atât mai mare cu cât micuța a fost descoperită de fratele ei mai mare.

John Travolta

Despre tragedia din viața lui John Travolta a aflat foarte multe lume la momentul respectiv, a fost extrem de mediatizat decesul fiului său, Jett, care era autist și s-a stins la vârsta de 16 ani.

Bobby Brown

Bobby Brown, fostul soț al cântăreței Whitney Houston a fost distrus de moartea fiicei sale Bobby Kristina Brown. Aceasta a fost găsită moartă în cadă, la trei ani de la moartea mamei ei, cântăreața Whitney Houston.

Prince

Prince a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din toate timpurile, însă foarte puțină lume a știut că el a avut un copil. Fiul său, Boy Gregory, s-a născut cu Sindromul Pfeiffer, o afecţiune care influenţează creşterea şi forma craniului. Copilul lui Prince a murit la numai o săptămână de viață.

Marie Osmond

 Cântăreașa Marie Osmond a trecut printr-un șoc incredibil în momentul în care a aflat că băiatul ei în vârstă de 18 ani s-a sinucis. Acesta s-a aruncat de la etajul 8 al unei clădiri din Los Angeles.

Joe Biden

Toată lume a auzit de fostul vicepreședinte al Statelor Unite, Joe Biden. Puțină lume știe însă că înainte de a avea un succes politic el a suferit o adevărată tragedie, pierzându-și întreaga familie într-un accident de mașină. În 1972, prima soție a lui Biden, Neilia și cei trei copii au murit.

Dr. Dre

Celebrul rapper Dr.Dre și tragedia familiei sale dovedește încă o dată că viața vedetelor, așa tumultoasă cum e, e plină de capcane și e foarte ușor să ajungi să o iei pe căi greșite. Fiul lui Dr. Dre a murit tot în urmă unei supradoze de droguri, la 20 de ani, în 2008.

Mia Farrow

Mia Farrow, fosta soţie a lui Frank Sinatra şi tot fosta parteneră a lui Woody Allen, a avut o viață plină de suferință. Actrița a pierdut doi copii: o fată adoptată, care a murit la vârstă de 19 ani, dar şi o fiica biologică, Lark, care s-a stins la 35 de ani din cauza unor complicații provocate de virsul HIV.

Surse foto: Hepta, Northfoto, Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie