A primit numeroase amenintari cu moartea dupa ce a pus o poza cu fetita ei pe Facebook

O mamica din America a postat o imagine pe Facebook ce a starnit numeroase controverse. Femeia a primit chiar amenintari cu moartea.

In urma cu aproximativ o saptamana, Enedina Vance a postat o imagine cu fetita ei de cateva luni. Ceea ce socheaza la prima vedere a pozei este un piercing in obrazul stang al copilului.

„Copilul meu, alegerea mea”

Mama fetitei a postat imaginea alaturi de urmatorul mesaj:
„I-am facut piercing fetitei mele!
Arata atat de dragut, nu? Pur si simplu stiu ca-i va placea. O sa-mi multumeasca mai tarziu cand creste. Daca nu-i place, il scoate, nu-i mare lucru.
Eu sunt parintele, ea e copilul meu, fac ce vreau! Eu iau toate deciziile pana cand ea implineste 18 ani, ea imi apartine!
Nu am nevoie de permisiunea nimanui.
Cred ca arata mai bine, e mai draguta si o prefer cu cercel in gropita.
NU e abuz! Daca ar fi fost, era ilegal, dar nu e. Oamenii le dau gauri de cercei copiilor in fiecare zi, asta nu e cu nimic diferit.
COPILUL MEU, ALEGEREA MEA!! ALEGERILE PARINTILOR, DREPTURILE PARINTILOR!
Nu judeca modul in care imi cresc copilul, fiecare ne crestem copiii diferit, oricum nu e treaba voastra!”
Enedina a incheiat postarea cu o serie de hashtag-uri precum #BodilyIntegrity, #HumanRights, dar si #Sarcasm.

Postarea femeii – un semnal de alarma pentru toti parintii

Multi nu au prins insa mesajul, si ulterior mama a trebuit sa ii lamureasca pe cei care credeau ca imaginea este reala: in realitate imaginea fusese editata, fetita ei nu are un pierce in obraz, insa la fel de bine ar fi putut avea.
Tuturor celor care au sustinut ca mamica greseste, aceasta le-a transmis ca a-i gauri copilului urechile sau obrazul inseamna acelasi lucru.
Principalul motiv pentru care mamica a scris aceasta postare este insa atragerea unui semnal de alarma asupra circumciziei elective facute copiilor.
Ulterior, Enedina a completat:

Ma bucur foarte mult ca in sfarsit oamenii incep sa discute despre drepturile copiilor la integritatea corpurilor lor. Chiar vreau ca oamenii sa se revolte, sa reactioneze, sa fie indignati la gandul ca cineva i-ar putea da gaura unui copil in fata. Apoi, dupa ce realizeaza despre ce e vorba in postare, isi vor da seama ca o gaura in obraz e nimic in comparatie cu taierea la nivel genital.
Ei trebuie sa-si justifice revolta fata de un pierce in comparatie cu lipsa de reactie fata de mutilarea genitala. Nimeni nu are dreptul sa modifice corpul altei persoane, indiferent daca e vorba de pierce-uri sau circumcizie, in scop estetic. Nici macar parintii

Sursa articol: metro.co.uk

Sursa imagine: Facebook Enedina Vance


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul