Bebelus de 2 luni batut de mama pentru ca plangea

Fără categorie

O femeie din judetul Dambovita si-a agresat copilul in varsta de doar 2 luni dintr-un motiv stupid.

Copilul plangea si asta a enervat-o pe mama asa ca l-a dat de mai multe ori cu capul de tablia patului.

Dupa ce barbatul cu care mama traia in concubinaj a vazut ca baietelul in varsta de doar 2 luni se simtea rau a sunat la salvare si a anuntat ca cel mic are dificultati de respiratie.

Copilul a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. Dupa consultatia initiala, in care medicii au stabilit ca bebelusul fusese agresat, acestia au anuntat politia iar copilul a fost transferat la un spital de pediatrie din Capitala.

'Prezenta semne de insuficienta respiratorie, semne de abdomen acut, parea neingrijit, a fost adus in camera de garda a SJU Targoviste, de unde a fost transferat la spitalul Budimex, din Capitala.' a declarat pentru Stirile Pro TV, Dr. Ruxandra Chealfa, managerul SAJ Dambovita.

Femeia in varsta de 25 de ani, care a nascut in urma cu 55 de zile, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile pentru infractiunea de tentativa de omor. Daca va fi gasita vinovata, mama poate primi pana la 20 de ani de inchisoare.

Medicii au stabilit ca bebelusul va avea nevoie de aproxiamtiv 60 de zile de ingrijiri medicale.

„In momentul  in care copilul va fi externabil, va fi preluat in regim de urgenta si se va stabili masura plasamentului in regim de urgenta” – a declarat Cerasela Guru, purtatorul de cuvant la DGASPC Dambovita, pentru Stirile Pro TV

Sursa: Digi24, Stirile Pro TV
Foto: 123rf.com; captura video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din