Bebeluș de șase luni, la un pas de moarte din cauza arsurilor provocate de șervețele umede

Caz de-a dreptul cutremurător în Rusia. O fetiță de șase luni a ajuns de urgență la spital, după ce mama sa a șters-o în zona scutecului cu niște șervețele umede care s-au dovedit a fi contrafăcute.

Micuța Rita a început să plângă în hohote din cauza arsurilor provocate de șervețele, iar mama ei, Galina Kadokhova, de-a dreptul îngrozită, a dus-o de urgență la spital.

Mama Ritei a povestit că îi schimba scutecul micuței și, deodată și-a dat seama că era ceva în neregulă. Imediat, pielea micuței s-a înroșit și au apărut bășicuțe.

Ajunsă la spital, femeia a trecut prin clipe de coșmar. Medicii i-au spus că starea fetiței ei este atât de gravă încât ar putea să nu supraviețuiască traumei.

'Medicii mi-au spus că arată ca o arsură provocată de substanțe chimice. M-au avertizat că starea ei s-ar putea înrăutăți și că fetița mea ar putea muri. Era terifiant.

Copilul meu nu putea dormi și plângea încontinuu. Acum, slavă Domnului, starea ei este mai bună', a povestit Galina.

Femeia a povestit autorităților, în momentul în care a depus plângere, că a cumpărat șervețelele, aceeași marcă internațională pe care o folosea încă de la naștere, dintr-un supermarket. Nu s-a gândit niciun moment că ar putea fi contrafăcute.

Ulterior, a verificat și a realizat că pe pachet nu era trecută data fabricației și nici cea de expirare. Acest lucru a făcut-o să creadă că șervețelele erau de fapt contrafăcute.

Aceasta este, se pare, o problemă destul de gravă în Rusia, unde o mulțime de produse contrafăcute sunt vândute ca fiind sigure, în magazine.

Sursa: thesun.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul