Bebelusul cu Sindrom Down care a cucerit internetul

Cand Kathryn Witt a mers cu fiica sa Florence, in varsta de 7 saptamani, la o sedinta foto nici ea, nici fotograful Katy Hibberd nu erau pregatite pentru ce a urmat.

Florence are sindrom Down iar Kathryn, ca o mamica mandra, a tinut sa sublinieze ca in ciuda faptului ca Florence are sindrom Down, nu vrea sa rateze absolut nimic si spune despre fetita ei ca este o binecuvantare si ca topeste inimile tuturor celor pe care ii intalneste si in plus, ii place foarte mult sa pozeze.

In timpul acestei sedinte foto, Florence a facut ceva ce putini bebelusi atat de mici ca ea fac, exact cand vrei: a schitat cel mai frumos zambet in fata camerei de fotografiat.

Fotograful povesteste ca ii facea poze si dintr-o data a zambit si ca nu ii venea sa creada cat de norocoasa a fost sa poata surprinde acel moment.

Kathryn a postat imaginea pe Facebook si din acel moment micuta Florence a cucerit lumea intreaga cu zambetul ei.

Kathryn a declarat pentru thestir.cafemom.com, ca „Singurul motiv pentru care imaginea cu Florence a devenit virala nu a fost faptul ca este simpatica ci faptul ca are sindrom Down si asta cred ca i-a facut pe oameni sa realizeze ca si copiii cu sindrom Down sunt la fel ca toti copiii.”

Pentru Kathryn, cel mai memorabil moment este acela in care a primit un mesaj legat de Florence: „Am avut cea mai proasta zi si credeam ca lucrurile nu au cum sa mearga si mai prost” isi aminteste Kathryne. „Dar apoi am vazut-o pe Florence care mi-a topit inima si a facut ca tot ce a fost rau in ziua respectiva sa dispara! Multumesc ca mi-ai facut ziua frumoasa bebelusa Florence!

Sursa: thestir.cafemom.com
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie