Beyonce si Jay-Z, cel mai puternic cuplu de la Hollywood

Adesea, celebritățile au tot ce-și doresc, mai puțin o viață personală reușită. Beyonce (31) și Jay-Z (43) fac excepție de la regulă. Unii dintre cei mai de succes artiști ai lumii la momentul actual, cei doi au evitat scandalurile și și-au concentrat atenția și energia pe carieră și familie. Vezi care a fost povestea lui  Beyonce si Jay-Z, cel mai puternic cuplu de la Hollywood.

Vedete au afaceri de succes, se bucura de reusite pe plan profesional, dar isi amana planurile personale, bucurandu-se de relatii scurte si zbuciumate.

 Foarte putine cupluri de peste ocean au reusit performanta de a ramane in topuri, fie ca vorbim de muzica sau filme, si de a-si intemeia o familie in adevaratul sens al cuvantului…

Printre aceste aparitii extrem de rare, ii intalnim insa pe Beyonce (31) si Jay-Z (43). Unii dintre cei mai de succes artisti ai lumii la momentul actual, doi oameni care au evitat scandalurile si si-au concentrat atentia si energia pe cariera si familie. Ce-i drept, nici pentru ei nu a fost usor, intreaga poveste desfasurandu-se pe parcursul a zece ani, dar ceea ce conteaza e ca intr-un final au reusit.

Relatia lor a inceput in anul 2002, desi amandoi au recunoscut ca existau „scantei” intre ei chiar mai de mult. Beyonce avea 20 de ani, iar Jay-Z, 32. Multi au comentat la vremea aceea si diferenta de varsta dintre ei, insa toate comentariile aveau sa se dovedeasca irelevante.

 Citește aici toată povestea lui Beyonce si Jay-Z


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie