Caz socant in Romania. Un barbat de 52 de ani a lasat insarcinata o fata de 17 ani

Fără categorie

Un cantaret de muzica populara de 52 de ani a lasat insarcinata o fata de 17 ani. Marinel si Valentina se iubesc si urmeaza sa se casatoreasca dupa ce barbatul divorteaza.

„La inceput a fost doar pe plan profesional ceva intre noi. Ne-am cunoscut la niste repetitii, la fratele meu”, a povestit barbatul la emisiunea WOW Biz, unde aparut in direct alaturi de iubita lui. Cei doi s-au sarutat si s-au imbratisat in fata camerelor, chiar daca fata este minora, iar barbatul este casatorit.

Marinel, caci asa se numeste barbatul, sustine ca intre ei nu a fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut la repetetii, iar lui nu i-a placut vocea tinerei asa ca i-a lasat un comentariu pe pagina ei de Facebook.

„O priveam ca pe copilul meu”, a spus Marinel despre iubita lui minora, care a crescut intr-un centru de plasament, fara dragostea parintilor.

La iubitul ei mai in varsta a atras-o faptul ca este sincer, iubitor si intelegator. Valentina a renuntat la scoala in momentul cand a ramas insarcinata. Ea a declarat ca din cauza sarcinii nu putea sta in galagie si o durea si spatele.

Marinel, care i-a promis Valentinei ca o va lua de sotie, spune ca nu vrea sa o chinuie si sa o trimita la scoala. Cei doi spera ca fata sa poata termina liceul la seral dupa ce se naste copilul lor.

Ce spune Marinel despre faptul ca lasat insarcinata o fata minora?

„Am lasat insarcinata o minora! Ok! Cunosc si eu legile, am citit si eu! Nu mi-a fost teama de lege ca am facut sex cu o minora. Eu stiu ca pot sa fac copii. As mai vrea inca un copil cu ea, normal”, a explicat el la Wow Biz.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din