Ce meserie va avea copilul în funcție de zodie

Cariera potrivită poate ține de caracterul unei persoane, de felul cum este ea construită și de calitățile și defectele sale.

Bineînțeles că toate mamele își doresc pentru copiii lor să fie adevărate genii și să aibă cele mai bune job-uri din lume, dar până la urmă este foarte important ce își dorește copilul, dar și ce va fi cel mai potrivit pentru el. Astrologii susțin că semnul zodiacal sub care ne naștem are o influență și asupra modului cum ne vom alege meseriile.

Iată ce meserii sunt cele mai potrivite, în funcție de zodie:

Berbec

Berbecii au personalitate puternică și sunt determinați. Sunt foarte ambițioși, hotărâți și dinamici. Ca semn de foc, berbecii sunt înclinați spre aventură și acțiune. De aceea au nevoie de un stil de viață care să le reflecte personalitatea dinamică.

Cariera care li se potrivește: Politician, jurnaist, antreprenor, orice job presupune multă aventură. Berbecii au nevoie de meserii unde își pot dezlănțui ambiția și nevoia de a-și spune opinia.

Berbeci faiomoși: Maya Angelou, Kofi Annan, Leonardo Da Vinci, Thomas Jefferson, Robert Downey Jr.

Taur

Taurii au nevoie de stabilitate și siguranță. Aceste două lucruri le caută pe tot parcursul vieții lor, așadar și în carieră. Ei au nevoie de un job stabil care să le asigure siguranța financiară. Taurii sunt bine orgenizați, lucrează bine în echipă, sunt onești, practici și de încredere.

Cariera care li se potrivește: Profesor, avocat, medic, un job în relații cu publicul. Pentru toate acestea este nevoie de muncă multă și devotament, iar taurii dau dovadă ele.

Tauri faiomoși: Cate Blanchet, George Clooney, Malcolm X, William Shakespeare, Audrey Hepburn.

Citește și: Ce spune ora nașterii despre copilul tău

Gemeni

Gemenii sunt extrem de curioși, schimbători și însetați de cunoaștere. Gemenii sunt probabil cei mai sociabili și vorbăreți din tot zodiacul. Pentru ei este nevoie să aibă o carieră în care să poată socializa mult și să aibă parte de multă varietate, căci se plictisesc foarte repede. Tocmai din acest motiv sunt tentați de-a lungul vieții de mai multe ori să facă schimbări radicale de carieră.

Cariera care li se potrivește: Jurnalist, actor, mass-media, și în general job-urile care implică multe călătorii. Cariera lor trebuie să le satisfacă curiozitatea și nevoia de varietate.

Gemeni faimoși: Angelina Jolie, Walt Whitman, Bill Hader, Johnny Depp, Rafael Nadal.

Rac

Racul este dur la suprafață, dar foarte blând pe interior. Racul este adesea enigmatic. De asemenea, nativii din rac sunt protectori, energici, buni la inimă și au o imaginație bogată.

Cariera care li se potrivește: Avocat, psiholog, brutar, bucătar, cofetar, oceanograf. Cariera lor trebuie să le satisfacă nevoia de a proteja și de a ajuta oamenii.

Raci faimoși: Nelson Mandela, Harrison Ford, Pablo Neruda, Lionel Messi, Meryl Streep, Malala Yousafzai.

Citește și: 3 zodii de copii foarte inteligenți

Leu

Leii sunt conducători înnăscuți. Sunt carismatici, pozitivi, curajoși și independenți. Au un simț deosebit al umorului și sunt competitivi. Cariera lor va fi cu siguranță una în care să-și manifeste personalitatea puternică. Vor fi niște șefi apreciați pentru că sunt firi pozitive, știu să facă plăcuți și muncesc foarte mult.

Cariera care li se potrivește: funcții de conducere, director, actor, medic. Au nevoie de cariere care să-i facă se simtă importanți.

Lei faimoși: Barack Obama, Jennifer Lawrence, Usain Bolt, Madonna, Steve Carell.

Fecioară

Fecioarele sunt prin natura lor niște firi extrem de perfecționiste. Sunt de parcă ar avea un al treilea ochi și un simț în plus atunci când vine vorba de meticulozitate. Sunt foarte bine organizați, foarte muncitori și nu spun nu atunci când cineva le cere ajutorul. Fecioarele au nevoie de stabilitate.

Cariera care li se potrivește: detectivi sau investigatori, traslatori, editori, statisticieni. Ei vor alege cariere care necesită o atenție deosebită pentru detalii.

Fecioare faiomoase: Beyoncé, Jimmy Fallon, Sean Connery, Colin Firth, Mother Teresa, George R.R Martin.

Balanță

Balanța este desigur un semn al echilibrului. Sunt persoane entuziaste, diplomate, sociabile, carismatice și lucrează foarte bine cu oamenii. Balanțele adoră provocările, noutatea și aventura. Sunt capabile să-și facă prieteni pretudindeni. Balanțele urăsc în schimb monotonia, le e foarte greu să accepte un loc de muncă monoton. Au nevoie să fie tot timpul în contact cu oameni și situații noi.

Cariera care li se potrivește: avocat, mediator, diplomat, asistent social. Meseria lor trebuie să fie una care necesită multă implicare și interacțiune cu mulă lume.

Balanțe celebre: Hugh Jackman, Serena Williams, John Lennon, Anne Rice, Margaret Thatcher.

Citește și: Zodiile care aduc noroc

Scorpion

Scorpioni au nevoie să dețină controlul. Sunt firi analitice, muncitoare, intuitive și tot timpul pline de resurse. Sunt înclinați către mistere, fenomene complexe și ieșite din comun. Scorpionii au puterea să lase deoparte orice le-ar putea distrage atenția pentru a-și atinge scopul și a-și canaliza energia în direcția dorită.

Cariera care li se potrivește: Spion, chirurg, om de știință, cercetător. Vor alege meserii care necesită foarte multă implicare și care le dezvoltă și le întreține spiritul analitic.

Scorpioni faimoși: Bill Gates, Emma Stone, Carl Sagan, Leonardo Dicaprio, Anne Hathaway, Hilary Clinton.

Săgetător

Așa cum le este și simbolul, săgetătorii știu exact cum să-și atingă ținta. Atunci când își doresc un lucru depun orice efort este necesar pentru a-l obține. Sistemul lor de valori este unul ce nu poate fi învins. Ei cred cu tărie în propriile principii și este greu să-i convingi de ceva contrar. Săgetătorilor le este foarte greu să fie stabili pentru că au o nevoie constantă de a explora, indiferent despre ce domeniu este vorba. Au o inimă mare și sunt foarte grijuli.

Cariera care li se potrivește: dresor, inginer, relații publice, cântăreț sau compozitor. Meseria trebuie să le satisfacă nevoia de nou și aventură și să le permită se dedice cauzelor în care cred.

Săgetători faimoși: Brad Pitt, Walt Disney, Mark Twain, Emily Dickinson, Bill Nye, Jane Austen.

Capricorn

Capricornii sunt cei mai ambițioși din zodiac și le place mereu provocarea. Ei înțeleg importanța muncii și sunt foarte determinați în a-și atinge scopul. Ei simt nevoia de putere și vor face tot posibilul pentru a ajunge în vârf.

Cariera care li se potrivește: bancher, contabil, asistent, medic, om de știință, cercetător. Ei vor căuta o meserie în care să-și manifeste aptitudinile de a rezolva probleme logice și organizatorice.

Capricorni faimoși: Martin Luther King Jr., Michelle Obama, Elvis Presley, Muhammad Ali, Stephen Hawking.

Vărsător

Vărsătorii sunt vizionari înnăscuți. Le place să exploreze, să fie inovativi, sunt curioși și aventuroși. Este foarte posibil să aibă un job neconvențional, pentru că urăsc mediul corporatist. Au nevoie de libertate în gândire și mișcare. Nu pot accepta să facă lucrurile după reguli impuse, au nevoie să vină cu idei noi tot timpul.

Cariera care li se potrivește: om de știință, muzician sau artist, astronom, inventator. Au nevoie de o meserie care să le ofere libertate, în care să poată fi creativi și inovatori.

Vărsători faimoși: Charles Darwin, Mozart, Rosa Parks, Abraham Lincoln, Oprah Winfrey.

Pești

Peștii sunt plini de compasiune, au o latură artistică și multă creativitate. Peștii sunt un semn zodiacal caracterizat prin dualitate, în sensul că pot avea două vieți într-una singură. Pot fi într-un fel la locul de muncă și complet, dar complet diferiți în viața personală. Sunt persoane foarte intuitive.

Cariera care li se potrivește: Psiholog, veterinar, artist, filantrop. Vor alege meserii care le vor permite să-și exprime compasiunea, creativitatea și capacitatea intuitivă.

Pești faimoși: Jackie Chan, Albert Einstein, Steve Jobs, Aretha Franklin, George Washington.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau