Cei mai ”de casă” tătici celebri

Ok, nu l-am luat în considerare pe Brad Pitt când am alcătuit acest grupaj, pentru că e greu să intri în competiție cu un tată de 6 copii, mai ales dacă ești într-o relație cu iubita-detestata Angelina Jolie și filmele tale fac vânzări mai mari decât PIB-ul României. În clasamentul celor mai cool și mai 'de casă' tătici celebri intră actori faimoși, pe care v-ați obișnuit să-i vedeți în roluri de duri sau de aventuroși sau chiar duri în viața reală..

 

Hugh Jackman

Cunoscut pentru rolurile lui de acțiune, Hugh este un tată cât se poate de cald cu cei doi copii adoptați  – Oscar (născut în mai 2000) și Ava (născută în vara lui 2005). Jackman le lasă o mare libertate copiilor lui, le încurajează creativitatea și este participant activ la toate jocurile lor. Paparazzi l-au surprins stând în mâini, bătându-se cu bulgări de zăpadă sau dându-se în leagăne când era cu cei mici.

 

Matthew McConaughey

În ciuda imaginii lui de playboy, Matthew este un bărbat 'de familie', are o fundație pentru adolescenți, salvează animale și le dă un bun exemplu copiilor lui – Levi (născut în iulie 2008), Vida (3 ani) și Livingston, în vârstă de doar 5 luni.

 

Tom Cruise

Deși apartenența la Biserica Scientologică i-a șifonat în repetate rânduri imaginea, chiar și cei care nu-l plac foarte tare pe Tom Cruise admit că este un tată bun. Actorul a adoptat, împreună cu fosta soție, Nicole Kidman, doi copii (Isabella și Connor) și este tatăl biologic al lui Suri, născut de Katie Holmes, devenită și ea între timp, ex-soție.

Chiar și în condițiile în care divorțul (pe care Katie l-a intentat cu doar cteva zile înainte ca actorul să împlinească 50 de ani) l-a marcat foarte tare, Tom se străduiește să fie un părinte mai bun pentru Suri decât a fost tatăl lui. 'Tatăl meu a fost copleșit de viață. Mama, practic, a făcut toată munca, ea m-a crescut, iar când s-au despărțit, nu l-am mai văzut pentru foartă multă vreme. Nu a încercat să ajute familia, nici financiar, nici spiritual, iar eu am trăit cu urmările haosului pe care l-a creat' – declara el la un moment dat revistei Esquire.
După divorțul de Katie, Tom o protejează de fiecare dată pe Suri atunci când știe că sunt și paparazzi prin preajmă – o ia în brațe și o ascunde de blițurile fotografilor.

[imagebrowser id=42]

 

Ben Affleck
Ar putea concura la titlul de Tatăl cel mai normal al anului, ceea ce la Hollywood nu este puțin lucru. Ben Affleck merge deseori alături de soția lui Jennifer Garner la meciurile fetelor – Violet (8 ani) și Seraphina (4 ani), prin parc și pe la tot felul de locuri de joacă, la fel ca orice tată obișnuit.

 

Matt Damon

Bun prieten cu Ben Affleck, Matt a intrat într-o relație cu Luciana Barosso când aceasta avea deja o fetiță, pe Alexia, dintr-o căsătorie anterioară. Între timp, Matt a devenit el însuși tată și are o 'producție proprie' de 3 copii – Isabella (născută în iunie 2006), Gia (august 2008) și Stella, care nu a împlinit încă 3 ani. Ironizat de multe ori de către presă, pentru că s-a însurat cu o barmaniță, Matt face parte din categoria băieților buni, cărora celebritatea nu li s-a urcat la cap.

 

Jamie Oliver

Îl cunoașteți ca mare chef în bucătarie, dar Jamie Oliver este și un tată foarte bun. Și la fel de creativ în familie, precum în arta culinară. Fetițele sale se numesc Poppy Honey Rosie, Daisy Boo Pamela și Petal Blossom Rainbow, iar băiatul lui (născut în septembrie 2010) poartă numele Buddy Bear Maurice.

 

 

Alți tați-surpiză

Soțul lui Pink, Carrey Hart este un tată surprinzător de grijuliu, pentru un motociclist înrăit, practicant de sporturi extreme și tatuat din cap până în picioare.

Mai ceva ca-n flime, bodyguardul celebrei Heidi Klum, ridicat la rangul de iubit, se poartă foarte frumos cu copiii acesteia. Deși s-a despărțit de Seal de aproape 2 ani, Heidi a dezvăluit relația cu Martin Kristen doar de câteva luni și a declarat revistei Bunte că este îndrăgostită și că cei 4 copii ai ei – Leni (8 ani), Henry (7), Johan (5) și Lou (3 ani) sunt topiți după Martin.

Deși criticat de presă pentru că a părăsit-o pe iubita de atunci, Isabella Boylson, pentru a începe o relație cu Natalie Portaman pe când filmau Black Swan, coregraful și dansatorul Benjamin Millepied câștigă puncte în ochii jurnaliștilor prin calitățile lui paterne. Benjamnin este nedespărțit de băiețelul lui și al lui Natalie, Aleph.

Foto: HEPTA


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii