Cele mai frumoase desene animate de Crăciun | VIDEO

Sărbătorile petrecute în familie reprezintă unul dintre cele mai minunate și mai pline de magie momente. Și totul este și mai plin de farmec atunci când în jurul nostru sunt copiii. Și pentru bucuria lor, vă propunem câteva desene animate de Crăciun.

Chiar dacă nu este recomandat ca micuții să petreacă prea mult timp în fața televizorului și ar fi mult mai indicat să facă mișcare, să se bucure de copilărie, desenele animate de Crăciun, atunci când toată lumea este acasă și se bucură de atmosfera de sărbătoare pot fi un prilej minunat de odihnă și relaxare pentru adulți și o distracție pentru cei mici.

Desenele animate de Crăciun au și ele farmecul lor. Multe dintre ele sunt educative, multe sunt despre ce înseamnă cu adevărat spiritul Crăciunului, despre magie, despre bunătate, despre bucuria de a primi și de a dărui.

Iată câteva dintre cele mai frumoase desene animate de Crăciun:

Desene animate de Crăciun: Povestea lui Rudoplh, renul cu nasul roșu

Povestea renului Rudoplh este una foarte îndrăgită. Micuțul animal era batjocorit de toți pentru că avea nasul mare și roșu, dar el era foarte iubitor și responsabil. Moș Crăciun îl descoperă pe Rudoplh, tocmai nasul său strălucitor atrăgându-i atenția.

Desene animate de Crăciun: Frosty, omul de zăpadă

Este un alt desen animat foarte îndrăgit. Este vorba de aventura unui om de zăpadă care capătă viață prin magie și realizează că dacă nu ajunge la Polul Nord se va topi odată cu venirea primăverii.

Citește și: Colinde de Crăciun pentru copii | VIDEO

Desene animate de Crăciun: Moș Crăciun vine-n oraș

Este o poveste plină de magie despre Moș Crăciun și despre un postaș care dezvăluie originile simpaticul și darnicului bătrânel încărcat cu cadouri.

Citește și: Poezii de Crăciun pentru copii mari și mici

Desene animate de Crăciun: Marea cursă de Crăciun

Misiunea Moșului, care în fiecare an reușește să ducă daruri tuturor copiilor printr-o tehnologie de ultimă generație, dă greș și un copil rămâne fără cadou de Crăciun. Acesta este momentul potrivit pentru Arthur, fiul lui Moș Crăciun, să devină erou.

Desene animate de Crăciun: Clubul lui Mickey Mouse îl salvează pe Moș Crăciun

Acesta este un desen animat mai recent, dar ca toate celelalte din seria Clubul lui Mickey Mouse, și acesta este unul educativ. Și cum Mickey este unul dintre personajele preferate ale micuților nu se poate fără el de Crăciun.

Clubul lui Mickey Mouse il salveaza pe Mos CraciunSă îl așteptăm pe Moș Crăciun cu cele mai frumoase desene animate Disney! <3 Posted by Crăciunul on Monday, December 7, 2015

Desene animate de Crăciun: Tom și Jerry

Tom și Jerry poate nu mai sunt atât de îndrăgiți de copiii noștri, pentru că alte personaje au devenit eroii lor, dar cu siguranță sunt îndrăgiți de noi, adulții. De dragul copilăriei noastre și spre amuzamentul micuților noștri ne putem uita la un episod cu Tom și Jerry, unul special de Crăciun.

 

Tom și Jerry episod de CrăciunDesenele cu Tom și Jerry ne amintesc de copilărie și ne bucură sufletele <3 Posted by Crăciunul on Friday, November 13, 2015

Citește și: Povestea lui Moş Crăciun, pe înţelesul copiilor


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie