Copilul tău are nevoie de tine, nu de banii tăi

ITSY BITSY FM si GMP Advertising desfasoara in aceasta perioada campania „Copilul tau are nevoie de timpul tau, nu de banii tai”. Este o campanie de constientizare menita sa aduca o schimbare in relatia dintre parintii ocupati si copiii care au nevoie de atentia lor, pentru a se dezvolta sanatos. Starnind amintiri parintilor si imaginatia copiilor, campania aduce cu siguranta Bucurie in familie.

„De multe ori parintii muncesc foarte mult pentru ca sa le asigure viitorul copiilor lor si uita ca acestia au nevoie de ei mai ales in prezent. Din putinul pe care il au parintii cheltuie mult sa le ofere copiilor cele mai frumoase jucarii, iar acestia le acorda atentie doar cateva minute. Si asta pentru ca pentru copii mai important e jocul decat jucaria, mai important e cu cine se joaca si cum se joaca, chiar fara nicio jucarie.” declara Nadia Tataru, Director General ITSY BITSY FM.

Campania include interventii in programele radio ITSY BITSY FM, spoturi audio, machete de presa, articole pe www.itsybitsy.ro, postari pe facebook si o campanie de direct mailing cu „Betisoare fermecate” care se gasesc gratuit si in libraria Carturesti.

Betisorul fermecat este un proiect punctual de direct mailing prin care am dorit sa copilul are nevoie de tinetransmitem parintilor care vin la libraria Carturesti, mesajul ca nu este nevoie de lucruri sofisticate pentru a-ti face copilul fericit. Este suficient sa petreci timp cu el si sa dai frau liber imaginatiei'. declara Mihai Gongu, Creative Director GMP Advertising.

In emisiunile „Radem in familie cu Itsy si Bitsy”, „Mamma Mia” si „Hai hui de vara cu Luiza”, parintii si copii au fost provocati sa vorbeasca despre jocurile copilariei, care nu au nevoie decat de imaginatie si oameni dragi alaturi, despre jocurile preferate in familie, despre modalitatile cele mai simple de a petrece cat mai mult timp de calitate in familie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri