Creatorii de pe Breslo.ro ti-au pregatit o nunta vintage

Nunțile tematice sunt din ce în ce mai căutate de viitorii miri, iar temele din ce in ce mai interesante. O nuntă în stil vintage ne aduce aminte de eleganța și rafinamentul vremurilor trecute, iar creatorii de pe Breslo exact pe aceste detalii s-au axat.

 

Decorațiunile unei asemenea nunți trebuie să aiba un aspect cât mai vechi, elegant, clasic și să facă trimitere către anii 1930. Cele mai des folosite decorațiuni sunt colivia sau o valiză veche.

Colivii delicate, valize pe post de cutie pentru bani, flori diafane, invitatii dantelate – creatorii de pe Breslo.ro ti-au pregatit cele mai frumoase decoratiuni pentru o nunta vintage ca in filme.

Invitațiile pot avea aspectul unui pergament sau al unei scrisori vechi, accesorizate cu dantele, pene, camee, perle. Pentru mărturii, de obicei se aleg cutiuțe pictate, borcănașe de miere sau lumănări.

Breslo nunta vintage

Elyseeart 79 lei

VintageDecor.Shop 25 lei

 

Elyseeart 52 lei

 

aura.angeline 140 lei

 

afterforever 28 lei

 

aura.angeline 30 lei

 

Buchetul de mireasă trebuie să fie realizat din flori clasice și delicate.

Trandafirii fac parte din alegerea potrivită, dar se poate opta și pentru un buchet neconvențional realizat din bucăți de ziar sau accesorii vintage. Bijuteriile miresei sunt realizate din perle sau pietre prețioase, iar look-ul miresei este completat de broșe sau accesoriile pentru păr. Rochia de mireasă este realizată din materiale fine, inserții de perle, broderie manuală, având un stil elegant.

Breslo nunta vintage

Elyseeart 84 lei

 

aura.angeline 480 lei

 

BrielleMade 4.5 lei

 

VintageDecor.Shop 30 lei

 

GyaM 85 lei

 

aura.angeline 240 lei


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie