David Beckham isi apara fiica de criticile legate de folosirea suzetei

David Beckham a facut o declaratie contra tuturor celor care critica parintii si au senzatia ca stiu mai bine decat fiecare dintre ei, cum sa isi creasca propriul copil.

Intr-un articol publicat pe Daily Mail, familia lui David Beckham era criticata pentru ca fiica lor Harper, in varsta de 4 ani, inca foloseste suzeta.

Conform Daily Mail, „expertii avertizeaza familia Beckham, ca fiica lor poate ajunge sa aiba dificiultati de vorbire si probleme cu dantura, daca va continua sa foloseasca suzeta”.

Beckham a decis ca nu va lasa lucrurile sa treaca de la sine asa ca a postat pe contul sau de Instagram un raspuns la acuzatiile care i se aduc, referitoare la faptul ca Harper inca foloseste suzeta la varsta de 4 ani.

„De ce oamenii simt nevoia sa critice copilul unui parinte fara a avea toate informatiile?
Oricine are copii stie ca atunci cand acestia nu se simt bine sau au febra faci tot ceea ce poti ca sa ii faci sa se simta mai bine si uneori acel lucru este sa ii dai suzeta. Asa ca cei care vor sa critice, ar face bine sa se gandeasca de doua ori inainte de a spune ceva despre copiii altora, pentru ca nu au niciun drept sa ma critice ca parinte” a scris Beckham pe contul sau de Instagram.

Nu exista parinte in lumea asta care sa nu fie fost corectat cel putin o data in legatura cu abilitatile sale de parenting de straini, care in alta situatie nu ar fi intervenit in viata lor de adult.

Este adevarat ca Academia Americana de Pediatrie atrage atentia asupra riscurilor la care sunt supusi copiii care folosesc timp indelungat suzeta sau isi sug degetul dupa varsta de doi ani, argumentant ca acest comportament le poate deforma gura sau modul in care se aseaza dintisorii.

Insa nu exista loc pentru critici atunci cand copilul are o zi proasta si parintele a decis sa ii dea singurul lucrur care il face sa se simta mai bine. Sau poate, parintele avea o zi proasta (da, chiar si oamenii precum David Beckham au zile proaste).

Parintii sunt criticati pentru ca se uita pe telefon in timp ce copilul este la locul de joaca sau ca il ajuta prea mult cand este la locul de joaca, sau ca nu il imbraca suficient de gros, sau ca, din contra, il imbraca prea gros, ca ii roaga pe cei din jur sa faca liniste atunci cand cel mic se odihneste, sau ca il lasa sa doarma prea mult.

Lista este foarte lunga, si se pare ca oamenii cred ca au dreptul de a critica tot timpul.

In afara de cazurile extreme in care copilul este abuzat, batut, lasat intr-o masina in soare in plina vara sau traumatizat in orice fel, cred ca toata lumea ar trebui sa se gandeasca daca este treaba lor sa comenteze asupra unei situatii despre care nu cunosc toate datele, sau nu.

Sursa: cnn.com
Foto: Instagram
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie