David și Victoria Beckham sunt cei mai buni părinți – cred britanicii

David și Victoria Beckham sunt considerați de britanici cei mai buni părinți din rândul celebrităților.Miranda Kerr și Orlando Bloom și Beyoncé și  Jay-Z se clasează și ei pe podium în preferințele britanicilor ca părinți celebri model.

 

În ciuda multiplilor copii adoptați și a celor producție proprie, Angelina Jolie și Brad Pitt nu sunt părinți prea buni, în opinia britanicilor, ei clasându-se abia pe locul 5 în topul preferințelor.

Studiul a fost realizat pe 1336 de părinți din Marea Britanie. Subiecții, cărora li s-au arătat poze ale unor vedete-părinți au fost întrebați care dintre cupluri reprezintă idealul lor în materie de parenting. Răspunsurile multiple au fost posibile, iar votanții au decis că David și Victoria Beckham sunt cei mai buni părinți celebri. Când au fost rugați să-și motiveze alegerea de a-i plasa de David și Victoria Beckham în fruntea listei, subiecții sondajului au răspuns că au cea mai puternică legătură de familie, în ciuda numeroaselor scandaluri prin care au trecut.

Victoria și David Beckham s-au căsătorit în 1999 și au 4 copii: Brooklyn Joseph (născut în 1999), Romeo James (venit pe lume în  2002), Cruz David (născut în 2005) și fetița Harper Seven – care s-a alăturat familiei Beckham în 2011.

Cât despre Beyonce și Jay-Z , ei au ocupat locul 2 în topul  celor mai buni părinți celebri pentru că în ciuda faimei lor reușesc să-și țină familia departe de ochii presei – cred britanicii chestionați.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii