Disney Junior te invită la concurs! Câștigă urmărind Sofia Întâi

 Dezvoltat special pentru fetițele preșcolare, noul serial Sofia Întâi de la Disney Junior  pune accentul pe elementele clasice ale prințeselor, aducând în același timp trăsături specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lecții de bună purtare bazate pe calități precum curaj, bunătate, generozitate și sinceritate. Sofia Întâi este un serial plin de fantezie, magie, muzică, din care cei mici pot învăța lecții valoroase.

 

Sofia a trăit o viață normală până când mama sa se marită cu regele Roland. Astfel, ea ajunge să facă parte din familia regală, devenind peste noapte prințesă. Cu ajutorul celor trei zâne, Sofia învață că nu este deloc greu să arăți ca o prințesă, însă a te purta corespunzător nu este un lucru care poate fi învățat, pentru că vine din suflet. Cu ajutorul amuletei magice, Sofia poate vorbi cu animalele, printre care și Clover, un iepuraș drăguț, cel mai bun prieten al Sofiei și liderul creaturilor din pădure, unii dintre cei mai importanți camarazi ai Sofiei.

 

Urmăreste Sofia Întâi în fiecare sâmbătă de la ora 10:00 începând cu 11 mai și în reluare duminica, tot de la 10:00, numai la Disney Junior! Mai multe informații și jocuri puteți găsi pe  www.disneyjunior.ro!

 

Pentru a sărbători premiera noului serial, vă propunem un concurs simpatic, la sofia tricoucare puteți câștiga 3 pachete cu produse Sofia Întai, de la Disney Junior!  Tot ce trebuie să faceți este să ne scrieți pe [email protected] și să ne spuneți cum se numește prietenul cel mai bun al Sofiei. Aveți timp până pe 26 mai să ne trimiteți răspunsul vostru.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri