Doua prietene s-au pozat in timpul sarcinii, burtica langa burtica. Nimeni nu le-a crezut insa povestea

Doua viitoare mamici prietene au socat o multime de oameni cand au facut poza asta. Acesta e un mesaj pe care toate mamicile trebuie sa il auda si sa il inteleaga.

O imagine greu de crezut

Desi amandoua erau insarcinate, cele doua femei difera ca de la cer la pamant cand te uiti la ele. Una dintre ele avea deja burtica mare si rotunjita, iar cealalta cu greu ai fi putut sa crezi ca are mai mult de 3 luni de sarcina.


Partea greu de crezut? Diferenta dintre cele doua sarcini era de doar 4 saptamani!
Mamica din stanga este antrenor de fitness de profesie si insarcinata in 21 de saptamani cu primul copil in imagine, in timp ce mamica din dreapta era insarcinata in 25 de saptamani, cu cel de-al treilea copil.

Burtici la diferenta de o luna

Asemanarile dintre cele doua? Amandoua asteptau sa nasca baietei in aceeasi luna.

Multor oameni nu le-a venit sa creada ca cele doua femei erau aveau sarcinile atat de apropiate, insa cateva luni mai tarziu Chontel, mamica mai inalta din imagine, a postat o poza ce avea sa elimine orice dubiu.

 

Desi dimensiunile lor erau diferite in timpul sarcinii, se vede clar ca cele doua prietene aveau doi baietei sanatosi, de-o varsta foarte apropiata.

„Fiecare burtica e diferita si frumoasa”

„Fiecare femeie are sarcina diferita si in mod cert asta nu inseamna ca una face ceva bine si alta face ceva nesanatos.
Amandoua ne bucuram sa avem copii sanatosi si am avut sarcini usoare”, a mai spus Chontel in postarea sa.

E important ca mamicile sa isi aminteasca faptul ca fiecare sarcina arata si se simte diferit, iar aceste aspecte depind de numerosi factori, de la genetica la activitate fizica si chiar pana la bebelus.
In cazul unor femei, doar burtica le creste, iar restul corpului ramane la fel. In cazul altora, kilogramele in plus si umflarea mainilor si a picioarelor de exemplu sunt imposibil de evitat in sarcina.

Sursa articol: familyshare.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dezvoltarea sarcinii