Explicația unor părinți pentru faptul că au acceptat ca televiziunea să filmeze ultimele zile ale bebelușului lor | VIDEO

Părinții unui băiețel de numai 9 luni au îndurat cea mai mare durere pe care o poate îndura un părinte. Ei și-au pierdut băiețelul din cauza unui accident. Ceea ce a fost însă surprinzător pentru foarte multă a fost decizia lor de a lăsa televiziunea să filmeze ultimele zile din viața copilului și operațiile prin care a trecut micuțul. Ei au explicat că au făcut totul cu un motiv.

Micuțul Leyton, băiețelul celor doi, care avea doar 9 luni, s-a înecat cu un obiect mic de plastic. Părinții lui, Adam și Serena, au permis unei televizuni să filmeze în interiorul spitalului ultimele zile din viața copilului, timp în care micuțul s-a luptat pentru viața lui.

Leyton a fost dus la spital, după ce tatăl lui a încercat să-i acorde primul ajutor acasă, imediat după ce inima micuțului a încetat să mai bată.

Adam și Serena au explicat în direct ce i-a determinat să accepte propunerea televiziunii de a filma ultimele zile din viața micuțului lor.

'Știm că toți părinții au auzit despre cât e de periculos ca un copil să se înece cu obiecte mici. Noi toți facem tot ce putem pentru a-i proteja de accidente. Am decis să facem publică povestea noastră din mai multe motive. În primul rând în memoria fiului nostru care a luptat atât de mult și ca semn de respect pentru toată echipa medicală de aici și efortul imens pe care l-a depus. Sperăm că aceste imagini să fie un semnal de alarmă pentru toți părinții, să realizeze încă o dată cât de periculos este de fapt', au spus cei doi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau