Filme pentru copii 2018. Cele mai asteptate animatii

Copilul tau e deja nerabdator sa stie ce animatii vor aparea pe marile ecrane anul urmator? Iata o lista cu cele mai populare filme pentru copii pe care le asteptam in 2018, impreuna cu trailerul  lor, in cazul celor deja aparute, sau cateva detalii despre fiecare animatie in parte, pentru a stii ce sa astepti cu incantare in 2018.

Daca totusi nu mai ai rabdare pana anul viitor, iata care sunt cele mai frumoase animatii pentru copii ale anului 2017, deja aparute sau care urmeaza sa apara pana la finalul anului.

Filme pentru copii 2018. Cele mai asteptate animatii

Gnomeo si Julieta Sherlock Gnomes

Gnomeo si Julieta: Sherlock Gnomes

Unul dintre cele mai asteptate filme pentru copii din 2018, Gnomeo si Julieta: Sherlock Gnomes continua povestea celor doi pitici de gradina, de aceasta data porniti intr-o aventura in care investigheaza alaturi de Sherlock Gnomes (Johnnz Depp), un detectiv renumit, disparitia altor ornamente din gradina.
Filmarile pentru aceasta pelicula sunt inca in desfasurare, insa se preconieaza ca filmul va aparea in 3D pe marile ecrane in aprilie-mai, 2018.

Incredibilii 2

Incredibilii 2

De la creatorii filmelor Povestea Jucariilor si Ratatouille si Pixar Animation Studios, o noua animatie Incredibilii va aparea in 2018.
Povestea familiei de supereroi ce incearca sa isi traiasca viata continua, cu Bob, taticul familiei, care ramane acasa cu Jack-Jack, bebelusul supererou, cand mama lui, Helen (Femeia Elastic) pleaca sa salveze lumea de o noua amenintare.
Filmul Incredibilii 2 este asteptat pe marile ecrane in vara anului 2018.

 

Iepurele Peter

O comedie animata de pomina, bazata pe povestea clasica a lui Beatrix Potter, a iepurelui Peter, un rebel ce incearca sa se furiseze in gospodaria unui fermier.
Filmul pentru copii urmeaza sa apara in cinematografe in primava anului 2018.

Ralph Strica Internetul Ralph Strica-Tot 2

Ralph Strica Internetul: Ralph Strica-Tot 2

Povestea lui Ralph Strica-Tot, personaj negativ intr-un joc video continua, cand el si Vanellope descopera un router wi-fi in joc si pornesc intr-o noua aventura.

Filmul este asteptat pe marile ecrane la finalul toamnei urmatoare.

 

Insula cainilor

Actiunea din animatia Insula cainilor este plasata in Japonia, intr-un viitor in care numarul cainilor a crescut foarte mult, iar oamenii decid sa ii exileze pe o insula plina cu deseuri.
Un baietel de 12 ani pleaca determinat sa isi gaseasca companionul pierdut si ajunge pe insula, unde isi cauta prietenul patruped ajutat de alti catei de pe insula.
Filmul pentru copii o are intr-unul din rolurile principale pe Scarlett Johansson si urmeaza sa apara cel mai probabil la finalul primaverii anului 2018.

 

Primii oameni (Early Man)

Aventurile din acest film pentru copii ce urmeaza sa apara in 2018 sunt plasate in timp la intalnirea dintre 2 civilizatii, doua ere: epoca de piatra si epoca bronzului.
Personajele principale ale animatiei se trezesc peste noapte invadati de noutatile epocii bronzului si fac tot ce le sta in putinta sa schimbe situatia.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau