Grădina cu Artiști te așteaptă la Zilele Copilăriei noastre!

Sâmbătă şi duminică,1 şi 2 iunie, în Parcul Grădina Icoanei are loc ediţia aniversară, cu numarul 10, a evenimentului Grădina cu Artişti. Intitulată „Zilele Copilăriei Noastre' această ediţie este dedicată în exclusivitate copiilor. Astfel, între orele 11 :00 şi 21 :00, artişti, copii sau adulţi, amatori sau profesionişti, vor transforma parcul într-un spaţiu dedicat jocului şi creativităţii.

Pe parcursul întregului weekend creativ, desfăşurat în parcul Grădina Icoanei, toţi participanţii se vor putea bucura de spectacole cu şi pentru copii, de ateliere creative şi expoziţii tematice.

Sâmbată vor avea loc show-uri susţinute de copii talentaţi (Rall`s Band, trupa de teatru a Şcolii nr. 70, cursanţii la chitară ai Centrului de dezvoltare a Creativităţii Creative Arts (www.creativearts.ro), o prezentare de modă în care copii între 3 şi 5 ani vor defila în ţinute create special pentru copii de către cunoscuţi designeri români, ateliere de circ pentru copii, susținute de Parada și atelierul de benzi desenate, organizat de Mihai Grăjdeanu.

Duminică, reprezentanţii organizaţiei Crucea Roşie din sectorul 2 vor preda celor mici tehnicile de bază de prim ajutor. Iar două dintre cele mai cunoscute asociaţii de protecţie a animalelor, Robi şi Red Panda vor desfăşura o serie de workshopuri în  cadrul cărora  copiii pot învăţa cum trebuie să se comporte în preajma animalelor.

Ateliere creative și caritabile – susținute de Creative Arts

Nu în ultimul rand, centrul de creativitate Creative Arts a pregătit un program special de ateliere, în cadrul cărora atât copiii cât şi părinţii şi bunicii acestora pot învăţa de la tehnici de quilling la cum să recicleze creativ PET-uri, cartoane, ambalaje, precum şi bazele improvizaţiei în teatru. Atelierele sunt realizate în parteneriat cu Fundația Ringier.  Taxa de participare la fiecare atelier este în valoare 10 RON şi întreaga sumă strânsă va fi donată programului Fundaţiei Ringier, Ajută Copiii.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri