Hugh Jackman: ”Copiii mei nu vor să fiu celebru”

Hugh Jackman revine pe ecrane în rolul lui Wolverine, spre bucuria fanilor din întreaga lume. Dar propriii săi copii nu sunt atât de mulțumiți că tati e celebru.

'Eva are 7 ani și de-abia începe să înțeleagă partea cu celebritatea, dar Maximillian (13 ani) nu vrea decât să fiu tatăl lui, nu-i place că sunt celebru. Urăște că lumea vine la mine pe stradă și îmi cere autografe sau că ni se fac poze peste tot. Ar prefera să nu fiu faimos. Deși, l-am auzit la un moment dat, când vorbea cu o fată, că îi spunea 'tatăl meu e Wolverine'. Deci, când e vorba să impresioneze fetele, îi convine să fiu celebru' –a povestit într-un interviu actorul australian. Nici pentru Hugh celebritatea nu are prea mare importanță.

'Lucrurile care contează sunt micile momente din fiecare zi – să stăm împreună și să gătim clătite sâmbătă dimineață, să ne îmbrățisăm seara, după o zi grea sau să ne uităm vineri seara la un film împreună – asta contează pentru mine mult mai mult', spune actorul.

'Nu știu unde îmi sunt toate premiile, dar știu exact pe unde am felicitările primite de la copii – ele sunt cele mai îndrăgite premii ale mele' – a mai mărturisit Hugh într-un alt interviu.

Actorul, pe care-l vom vedea din nou în Wolverine, s-a pegătit intens pentru rol.

'A trebuit să mânânc foarte mult – eu sunt destul de slab de felul meu. Pentru Wolverine am mâncat cantități enorme de…de toate. În special piept de pui (fiert, nu prăjit, și fără sare) și spanac. Foarte mult spanac… ' Jackman a avut un regim special, numit 16 cu 8. După 16 ore de post, următoarele ore, între 10 dimineața și 6 seara, a mâncat câte 5000 de calorii, iar apoi, n-a mai mâncat nimic următoarele 16 ore și tot așa, timp de săptămâni. Rezultatul? Îl veți admira în Wolverine, unde actorul are o formă de indiviat…

Vezi galeria foto

imagini Hepta

[imagebrowser id=108]


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie