Imagine ce a impresionat o lume intreaga: doi nou-nascuti se imbratiseaza pentru prima data

Prima imbratisare a unor gemeni de 11 zile a capturata intr-o poza ce a facut inconjorul lumii. Insa nu multa lume stie povestea din spatele imaginii impresionante…

O imbratisare si un zambet, la 11 zile de la nastere

Dintre cei doi gemeni, Mason si Hawk, doar unul s-a nascut sanatos, celalalt suferind numeroase interventii chirurgicale, din pricina unei afectiuni din nastere.
Hawk s-a nascut cu hernie diafragmatica congenitala, afectiune rara, in care diafragma noului-nascut nu este complet dezvoltata. Dupa numeroasele operatii, intr-una din noptile petrecute in spital, Mason, fratele sanatos era agitat, iar mama nu il putea linisti.

O asistenta i-a sugerat sa aseze fratiorii unul langa celalalt, in speranta ca prezenta fratelui sau il va linisti pe Mason.
„L-am pus langa el si imediat cum l-a simtit pe Hawk, a intins manuta si l-a luat in brate. A inceput sa zambeasca. Fiecare din ei stia ca celalalt e langa el”, isi aminteste mamica. Acesta a fost si primul moment cand gemenii s-au atins. 

Imaginea s-a raspandit foarte rapid si la scurt timp numerosi utilizatori, din toate colturile lumii, le transmiteau celor doi parinti ganduri bune si ii incurajau sa fie puternici.

Un final trist

Sase zile mai tarziu insa, povestea avea sa ia o intorsatura tragica. Intr-o zi de miercuri, fratele bolnav a murit.
Parintii au postat vestile cutremuratoare pe pagina de Facebook creata special pentru cei doi bebelusi. Ei au cerut o perioada de timp in care sa fie lasati sa deplanga pierderea fiului lor, fiind impacati totusi cu ideea ca fiul lor nu mai sufera.
Din ziua in care poza a fost postata, aceasta a fost vazuta de 5,6 milioane de oameni, a strans mai mult de 100,000 de aprecieri si 24,000 distribuiri.
Parintii au continuat sa actualizeze pagina de Facebook dedicata gemenilor, incercand sa pastreze vie amintirea fiului lor si sa atraga atentia asupra copiilor nascuti cu aceasta afectiune.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul