Imaginea neretușată a unei mame care alăptează a devenit virală. Cum le-a răspuns celor care au criticat-o

Imaginea unei mame de gemeni care își alăptează copiii a devenit virală și nu au fost deloc puțini cei care au criticat-o pentru că a postat o astfel de fotografie pe rețelele de socializare.

Sky Boucher, mama unei fetițe și a unui băiețel de opt luni, susține însă că este nevoie câteodată ca oamenii să vadă realitatea, să devină conștienți de ea.

Imaginea a primit peste 100.000 de like-uri și 13.000 de share-uri, tocmai datorită faptului că arată normalitatea în ceea ce privește corpul unei femei după naștere. Tânăra mămică nu a apelat la filtre sau la alte trucuri pentru a ascunde urmele sarcinii cu gemeni. Ba dimpotrivă, a postat o fotografie pe care mulți au găsit-o șocant de reală.

Răspunzând cuiva care a comentat în dreptul imaginii 'Nu cred că este cineva care vrea să vadă asta', Sky a explicat:

'Arta nu este întotdeauna despre a mulțumi pe cineva din punct de vedere estetic. Câteodată este nevoie să le arăți oamenilor realitatea. Acesta este adevărul, așa cum este el. Asta este viața mea, după ce am fost o adolescentă rebelă care citea cărți proaste despre vampiri și vârcolaci. Nu avem parte de timp liber, piele frumoasă și siluetă perfectă toată viața.

Înduri vergeturile, ridurile, scutecele murdare, stai în cele mai ciudate poziții pentru ca micuții tăi să fie fericiți. Faci asta pentru că îți iubești copiii mai mult decât propriul confort sau trupul tău slab și frumos. Faci sex și așa supraponderală, ridată și transpirată cu tatăl copilului tău și apoi încerci să dormi măcar o jumătate de oră până copilul tău se va trezi din nou la ora 1 noaptea ca să fie alăptat.

Și, chiar dacă nu pare, e poetic și minunat. La naiba cu viața plictisitoare de adolescent cosmo cu silueta perfectă care are idealuri de doi bani. Viața mea este frumoasă, chiar dacă abdomenul meu este o epavă'

 

alaptare

 

După ce Sky a postat această imagine și a devenit virală multe mame s-au declarat ușurate de povara gândului că doar ele arată așa.

Sky a povestit că nu i-a fost deloc ușor să alăpteze gemeni. Ea a încercat la început să-i alăpteze simultan, dar era de nesuportat și ajunsese să le dea mai mult lapte praf. La vârsta de o lună a încercat să-i alăpteze pe rând și aproape reușise să renunțe de tot la formulă. Acum, la opt luni, alternează între alăptarea la comun și cea individuală și simte că în sfârșit face ceea ce trebuie. Mămica spune că a fost foarte dificil și nu a fost deloc susținută și ajutată de familie, dar este fericită că poate să își alăpteze copiii.

'Nu mă așteptam la așa un val de reacții la fotografia mea. Am văzut la început că un grup de mame a preluat poza mea. Am fost pe de o parte flatată, pe de alta deranjată. Apoi am rămas uimită când am văzut câte persoane au dat like, share sau au comentat. Nu regret că am postat imaginea sau că am răspuns așa cum am răspuns. Este trist că există atât de multe persoane care m-au numit 'porc' sau 'dezgustătoare„ și oameni care s-au ofensat că promovam altceva decât silueta perfectă și pielea netedă. Ideea postării mele era să le arăt celorlalte mame că nu sunt singure și am primit reacții care m-au făcut și pe mine să mă simt mai confortabil în pielea mea'.

Multe mame au considerat că inițiativa tinerei mămici a fost o dovadă de curaj și încredere, ceea ce multora dintre noi ne lipsește. Multe dintre noi nici măcar nu vorbim despre felul cum arată trupul nostru după sarcină și naștere. Și asta pentru că există o concepție potrivit căreia orice este departe de perfecțiune ar trebui ținut departe de ochii celorlați, de rușine.

Sursa: babycenter.com
Text: Alina Serea


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie