Imagini emoționante. Un bărbat a refăcut pozele de la nuntă cu fetița lui, după ce soția a murit de cancer | FOTO

Ben și Aly Nunery s-au căcăstorit în anul 2009. Și, așa cum multe cupluri obișnuiesc, cei doi și-au dorit să realizeze o ședință foto și în frumoasa lor casă de care erau foarte mândri. Povestea lor a fost însă una tristă.

Ben și Aly nu s-au putut bucura prea mult de dragostea lor și fericirea în familia lor a apus destul de repede. În 2011, Ali a murit de cancer, lăsându-și soțul profund îndurerat, dar și o fetiță, pe micuța Olivia, fără mamă.

Doi ani mai târziu, Ben, care își crește singur fetița, a decis să refacă toate pozele de la nuntă, doar că în locul femeii pe care o iubea este acum fetița pe care o iubește cel mai mult pe lume, fiica lui.

'Povestea imaginilor acestora este în aceeași măsură o poveste despre dragoste, dar și una despre pierderi și tristețe', spune Ben.

Așadar, Ben a pus în paralel imagini cu fetița lui, în aceleași locuri din casă unde făcuse poze de nuntă cu soția lui. Unele au fost aranjate să fie așa, altele s-au întâmplat din pură coincidență.

'Amintirea frumoasei mele soții și a mamei micuței Olivia nu este în această casă, este în sufletele noastre', spune Ben.

În timpul ședinței foto, Olivia a descoperit ondulatorul mamei ei, iar asta l-a făcut Ben să-și amintească și de imaginile din timpul pregătirilor pentru nuntă, când Ali a fost fotografiată în timpul coafatului.

Cea care le-a făcut fotografiile lui Ben și micuței Olivia a fost nimeni alta decât mătușa fetiței, sora mamei micuței.

În timp ce stătea la poză, micuța Olivia a găsit în aer un fulg și niciunul dintre ei nu și-a dat seama de unde venea. Asta a determinat-o pe fetiță, dar și pe mătușa ei, să creadă că este un semn de la mama ei, care este alături de ea.

 

Sursa:brightside.me
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie