Imagini incredibile cu gemeni prematuri. Cum se protejează unul pe celălalt | FOTO & VIDEO

Anthea, o mămică din Australia, a postat pe rețelele de socializare imagini incredibile cu gemenii săi considerați un adevărat miracol de medici.

Fiul și fiica Antheei s-au născut prematur la 29 de săptămâni și cântăreau sub 900 de grame fiecare.

De fiecare dată când erau puși pe pieptul mamei sau al tatălui, micuții își țâneau mânuțele lipite, ca un semn al legăturii dintre ei. Imaginile au devenit virale și au emoționat milioane de oameni.

'Ne-am gândit că ar putea niște imagini șocante văzându-i pe gemeni așa, cu tuburile, dar sunt prematuri și este un lucru absolut normal.

Am postat aceste imagini cu scopul de a da speranță părinților care trec prin aceeași situație ca și noi.

prematuri1

Am căutat informații pretutindeni când mi s-a spus că e posibil să nasc prematur. Mi-aș fi dorit să văd imagini, informații și atitudini pozitive atunci când am căutat. Părinților care se confruntă cu asta le spun să aibă credință, în zilele noastre totul este posibil și bebelușii vor fi bine', a scris mama micuților.

 

Kristiana

Posted by Anthea Jackson-Rushford on Sunday, January 31, 2016

 

Anthea susține că gemenii se țin tot timpul de mână, dar băiețelul, pe care l-au botezat Kristian este cel care îi ține întotdeauna mâna surorii sale în mânuța lui, ca și cum ar vrea să o protejeze.

 

Kristian gotta love his head bobbing! Lol!

Posted by Anthea Jackson-Rushford on Sunday, January 31, 2016

 

Micuții au început să se dezvolte și părinții postează imagini video cu ei pe rețelele de socializare pentru că, spun ei, este un miracol și speră să le ofere o speranță și o alinare părinților care trăiesc aceleași sentimente ca și ei.

Sursa: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau