Îndrăznesc să nasc aşa cum vreau

Te pregătești să naști? Nu rata premiera primului documentar românesc despre naștere, „Îndrăznesc să nasc așa cum vreau!”, care are loc pe 8 Mai la ora 18:00,  în sala Elvira Popescu a Institutului Francez din București.

'Îndrăznesc să nasc aşa cum vreau” este un documentar realizat de Lion Mentor Association, în parteneriat cu Biogenis și Radio France Internationale, despre naşterea în sistemul medical românesc, despre procedurile standard din spitale, despre emotiile plăcute sau neplăcute pe care le trăiesc femeile în procesul nașterii în unele spitale românești.

Naşterea naturală versus cezariană – care sunt riscurile şi avantajele?

Cine hotărăşte data naşterii – medicul, mama sau copilul? De ce peste jumatate dintre copiii din Romania se nasc prin operaţie? Al cui e copilul după naştere – al mamei sau al maternităţii?Se poate naşte cu demnitate, cu calm, fără groază?

Demontăm miturile, analizăm opțiunile și dezbatem drepturile femeii așa cum sunt ele ințelese în sistemul sanitar românesc.

 

Intrarea la premieră este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru mai multe detalii click pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/228091674052412/


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri