Jojo, despre necazurile din timpul sarcinii: Din ce in ce mai multe mamici se confrunta cu problemele astea

Catalina Grama, cunoscuta de toată lumea drept Jojo, va deveni in curând mama pentru a doua oara. Cea de-a doua sarcina a fost una cu multe probleme, dupa cum ea insasi marturiseste.

Jojo a povestit ca si-a descoperit mai multe probleme de sanatate acum, in timpul celei de-a doua sarcini. Pe langa niste dereglari ale glandei tiroide, actrita a aflat ca sufera si de trombofilie, o afectiune în care sangele are o tendinta crescută de a se coagula in vase si care poate fi cu atat mai periculoasa in timpul unei sarcini.

'Din ce in ce mai multe mamici se confrunta cu asemenea probleme. Multe dintre ele au multe probleme mult mai grave atunci cand vine vorba despre un asemenea diagnostic.

Vroiam sa va spun insa ca depistata la timp poate fi tinuta sub control. Evident ca depinde de la caz la caz. Nici macar nu auzisem de antitrombina, sau de d dmeri inainte de aceasta sarcina. Acum fac analize lunar ca sa vad ca totul este in regula.

La mine se pare ca este de vina lipsa de antitrombina si ca e o forma mai rara. Nu stim inca daca e dobandita sau ereditara. Cel mai probabil voi afla dupa niste investigatii mai ample pe care le voi face dupa ce nasc. Pentru ca acest tip de trombofilie nu dispare dupa sarcina'a povestit Jojo.

Mai mult, actrita sustine ca a ajuns sa-si faca singura injectii in burta cu anticoagulant. Ea marturiseste ca nu i-a fost deloc usor pria data, insa s-a obisnuit cu asta.

'Am intrat de ceva vreme pe injectii cu anticoagulant. Nu credeam ca voi reusi vreodata sa imi fac singura o injectie. Insa am reusit. Am avut un prag la un moment dat cand eram pe cale sa bag pentru prima data acul sub pielea de pe burtica. Insa am tras aer in piept si am facut-o. Noroc ca acele sunt subtiri. Am tot citit pe internet ca in burta nu doare. Nu e propriu zis o durere insa cel putin pe mine, ma ustura tare', spune Jojo pe blogul personal.

Cu toate acestea, actria spune ca este fericita si ca abia asteapta sa-si cunoasca fetita. Mai mult, ea le incurajeaza pe toate mamele care au sarcini cu diverse probleme.

Citește și: Jojo, scrisoare emoționantă către fetița ei


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri