Jojo, scrisoare emoționantă către fetița ei

Jojo este însărcinată în luna a șasea și așteaptă cu multe emoții și nerăbdare să-și cunoască fetița. În curând așteptarea va lua sfârșit, iar pentru acele momente când își va privi prima dată copila în ochi, Cătălina Grama are mari așteptări.

Actrița, care este din nou însărcinată și așteaptă un copil împreună cu Paul Ipate i-a scris o scrisoare extrem de emoționantă și plină de figuri de stil fetiței pe care o poartă în pântece.

'Tu o sa fii zambet pur… sunt sigura de asta. O sa vii pe lume invesmantata in raze si iubire si o sa faci oamenii mai buni.
O sa ai aripi invizibile si o sa ne gadili cu praf de zane in toiul noptii, si cu rasul tau de clopotica o sa ne inveti sa plutim catre sentimente ametitor de inalte. O sa te iubim cat spatiul cosmic, sa stii! Asta e vorba scumpa a fratiorului tau.
Si tu o sa ne arati nemarginirea acestei iubiri gangurind in fiecare zi, ca mai apoi, rotunjind sunetele, sa ne coplesesti cu cele mai frumoase silabe: ma-ma, ta-ta', scrie Jojo.

Cuvintele pline de emoții arată ce speranțe mărețe are actrița pentru copila ei care va veni pe lume la sfârșitul acestui an.

'Nu stiu cu ce energie te-au invaluit in ceruri si pentru ce scop o sa vii printre noi, insa pot sa iti spun fara sa ma indoiesc nicio secunda ca aici te asteapta IUBIREA. Tu esti alcatuita din iubire pura, asa ca stii mai bine ce inseamna asta.
Lumea e colorata. O sa te invat sa o pictezi in cele mai frumoase culori. Cand vei avea sufletul albastru o sa facem un amestec de tonuri de roz si o sa schimbam fata planetei cu ele. Sa nu te temi de culori. Ele iti arata mereu calea. Si cand traiesti cele mai negre clipe, apare de sus cate-o lumina sclipind aurie care te poarta mereu catre un alt inceput.'

Ca multe alte viitoare mămici, și Cătălina are insomnii în timpul sarcinii, dar se pare că lipsa somnului e prilej de a-i transmite gânduri frumoase copilului din pântece.

'Sunt treaza cu gandul la tine. Si esti si tu pentru ca misti din aripi prin burtica.  Mai e putin si rasare soarele. Abia astept sa il vezi rasarind!
Si apoi…mai e apusul! Sunt atatea lacuri, mari si oceane, canioane si vai care devin aurii la apus! Aurii ca aripile tale.
Pe malul marii sunt milioane de fire de nisip. O sa dansam printre ele! Si o sa ascultam pescarusii povestind cate-n luna si-n stele. Cand o sa vezi cat de frumoase sunt stelele o sa vrei sa fie noapte o saptamana! Stelele sunt magice!… Si oamenii isi pun dorinte atunci cand le privesc si ele le poarta pe colturile lor stralucitoare prin tot universul pana cand devin realitate. Da, visele devin mereu realitate! Sa nu crezi niciodata altceva chiar daca multi iti vor spune ca e altfel.Oamenii aceia au uitat sa priveasca catre stele si au uitat sa isi puna dorinte… Poate ca ii vei ajuta pe unii dintre ei sa isi reaminteasca', mai scrie Jojo.

Artista își îndeamnă fiica să iubească oamenii pentru că iubirea înseamnă viața. Mai mult, ea își sfătuiește fiica să fie optimistă pentru că mereu 'totul va fi bine' cumva. Lucrurile se vor rezolva, iar dacă își va da timp va reuși să treacă cu bine prin viață.

'Sa iubesti oamenii! Sunt si ei colorati si uneori greu de ghicit. Insa toti oamenii sunt alcatuiti din iubire, ca tine, minunea mea! Cand oamenii nu sunt iubiti sau uita sa iubeasca isi pierd lumina. Sunt stinsi. Secretul este sa le-o aprinda cineva! Atat! Pe cuvant.
Am atatea lucruri sa iti spun insa avem timp pentru toate. Si mai ales pentru povesti! Povestile sunt calatorii. Si o sa calatorim muuult povestind, pentru ca asta este farmecul copilariei!… Copilaria e inceputul. Si.. capitolele urmatoare. Si orice alta continuare. Daca iti amintesti mereu ca ai suflet de copil o sa fie bine. Mereu. O sa fie bine' sunt cuvinte magice. Sa nu le uiti. Te vor scapa din orice incurcatura. O sa fie bine' inseamna speranta si credinta. Nu poti trai frumos fara ele, o sa vezi!'

Citește și: Jojo, despre cea de-a doua sarcină: arsurile și grețurile nu-i dau pace

jojoo

'Cand cineva te supara, inchizi repede ochii si spui in gand de milioane de ori daca e nevoie: o sa fie bine'! Si trece. Orice trece pentru ca timpul le rezolva pe toate. Si asta e o vorba inteleapta, sa stii! Timpul e un mare intelept. Si chiar le rezolva pe toate. Si te ajuta sa gasesti raspunsuri pentru toate intrebarile, si cumva, calea este sa le gasesti in tine. Sa nu te sperii pentru ca sunt prea multe de descoperit si invatat! O sa le inveti pas cu pas. Nu ne grabim nicaieri si nu am nicio indoiala!
Ma gandesc la tine…si zambesc. O sa ne distram de minune! Eu si tati sa-ti cantam si o sa te ridicam pe brate suuuus spre cer!
Si o sa fii fericita scumpa mea fetita… Pentru ca asta este singurul scop in viata care conteaza: fericirea. Iar fericirea e usoara. Trebuie sa iubesti lucrurile simple. Atat. Si sa pui la sfarsit doua puncte si o paranteza. Asta inseamna zambet.:)
Pana la cer si dupa,
Mamica ta', scrie Jojo pe blogul ei.

Nu se gândește la nuntă

De curând, Jojo a declarat că nu s-a gândit încă la un nume pentru fetița ei. Și pentru că multă lume a vrut să afle dacă ea și tatăl copilului, Paul Ipate intenționează să se căsătorească în curând, Jojo a spus că nu au în plan o nuntă.

„Paul a reacționat foarte bine. A fost foarte fericit. Ne doream lucrul acesta. Și cam atât, pentru că ne place foarte tare să nu vorbim despre noi, să păstrăm lucrurile noastre doar pentru noi. Pentru că am trăit amândoi o viață foarte expusă și vrem să fie ceva magic… Nu am ales un nume pentru fetiță. Avem o listă întreagă și am făcut și un focus grup, am descoperit prenume frumoase pe care nu le aveam pe listă… Nu urmează o nuntă, nu, nu', a spunea Jojo.

Sursa: catalinagrama.com
Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri