Mame celebre de gemeni

Sunt celebre, bogate și mame de gemeni. Jennifer Lopez, Celine Dion, Angelina Jolie, Julia Roberts, Marcia Cross, Mariah Carey și mai nou, Ana Paquin sunt câteva dintre vedetele care se bucură 'la dublu' de bucuria maternității.

 

 

Cu excepția cazului când pozează pentru diferite campanii publicitare împreună cu gemenii Max și Emme, Jennifer Lopez e o mamă obișnuită. Când gemenii au împlinit 5 ani (în februarie, anul acesta), Lopez le-a pregătit ea însăși brioșele pentru colegi și s-a lăudat cu talentele ei culinare pe Twitter. 'Prăjituri pentru la școală. Îndatoriri de mamă. Cel mai frumos sentiment pe care-l poți trăi' a mărtursit ea.

 

Celine Dion a mărturisit că, deși știa la ce să se aștepte ca mamă (vedeta a mai născut un băiețel – pe Rene Charles, înainte de a deveni mamă de gemeni), i-a fost mai greu decât credea să îi crească pe Eddy și Nelson. 'Iau zilele una câte una – a spus cântăreața într-un interviu. Uneori, mă trezesc în situații de-a dreptul comice: când îi alăptez, iar unul are gaze și celălalt eructează, nu știu ce poziție să adopt mai întâi'.

 

 

Hazel Patricia și Phinnaeus Finn Walter se comportă, așa cum îi arată și numele, destul de conservator – spune celebra lor mamă, Julia Roberts, pe care toată lumea o întreabă de ce a ales așa nume ciudate pentru gemenii ei. Hazel este un nume clasic și puternic, iar fetița mea arăta exact așa când s-a născut, a explicat Julia în emisiunea lui David Letterman, iar Phinnaeus este o prelungire pentru Finn, căci ne doream să-l cheme așa pe băiatul nostru, dar Finn pare o poreclă, așa că am găsit un nume mai lung, pentru a-l putea striga apoi pe numele scurt – a mărturisit vedeta.

 

Marcia Cross era cu adevărat disperată când la vârsta de 43 de ani, niciunul dintre tratamentele de fertilitate pe care le urmase nu dădea roade. Și totuși Eden și Savannah au intrat în viața actriței când aceasta a împlinit 44 de ani.

[imagebrowser id=36]

De când s-au născut gemenii actriței Anna Paquin și a vedetei True Blood, Stephen Moyer, în septembrie anul trecut, presa încă nu a reușit să afle numele lor. Anna ține mult la viața ei privată și singurele detalii pe care jurnaliștii le știu este că Stephen mai are doi copii (Lilac – 10 ani și Billy – 12 ani, din relații trecute).

 

Ediția revistei People în care au apărut primele fotografii oficiale cu gemenii cuplului Jolie-Pitt s-a vândut acum aproape 5 ani în 2,8 milioane de exemplare – un record absolut de presă. Actorii ar fi primit, se spune, între 11 și 14 milioane de dolari pentru imaginea de copertă și cele 19 pagini de interior cu albumul de familie – dar au donat banii în scopuri caritabile. Până la această vârstă, Knox și Vivienne (ca, de altfel, întreg clanul Jolie-Pitt – Maddox, Pax, Zahara și Shiloh) au călătorit în mai multe țări decât am ajuns unii dintre noi ca adulți. S-au născut în Franța, au locuit pe perioade scurte, în timpul filmărilor în Budapesta, apoi în Malta, Tokio și Buckinghamshire, (Marea Britanie).

 

 

Săptămâna trecută, Mariah Carey a organizat o petrecere în pijama pentru Monroe și Marrocan, gemenii care împlinesc doi ani în această săptămână. Cântăreața a avut o sarcină grea și s-a plâns de multe ori că nu se aștepta să-i fie atât de greu ca părinte, dar îi răsfață pe cei mici de câte ori are ocazia, ca orice vedetă multimilionară (în dolari) care se respectă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii