Mesajul unei mame pentru cele care se holbează la ea când alăptează a devenit viral

Jennifer Taylor, în vârstă de 21 de ani, mama unei fetițe de un an, a postat o imagine cu ea în timp ce-și alăpta copila.

Ea susține că a făcut acest lucru pentru a susține cauza femeilor care își alăptează copiii în public.

Postarea tinerei mămici din Los Angeles a devenit virală datorită vehemenței de care a dat dovadă.

În descierea imaginii Jennifer a scris:

'Aceasta este fața mea atunci când lumea să holbează pentru că îmi alăptez copilul. O mulțime de femei umblă cu sânii ieșiți din bluze pentru a atrage atenția, dar atunci când îmi scot eu sânul să-mi alăptez fetița e o problemă? Vedeți-vă de sânii voștri, vampelor, și lăsați-mă să-mi hrănesc copila!'

Postarea ei a devenit virală, audunând peste 20.000 de share-uri , dar nu toată lumea a fost de acord cu punctul ei de vedere.

My face when people stare at me feeding my child. Females walk around with their titties damn near popping out their…

Posted by Jennifer Taylor on Sunday, September 27, 2015

Tânăra mămică a primit chiar o notificare de la echipa de suport Facebook în care era înștiințată că a fost raportată de cineva pentru nuditate. Dar cum imaginile cu femeile care alăptează nu sunt considerate de Facebook nuditate, postarea ei a rămas în continuare exact așa cum era.

Indignată de faptul că a fost raportată, Jennifer a ținut să le dea o replică acelora care au considerat că imaginea ei poate fi raportată pentru nuditate.

'LOL. Deci voi postați imagini în care apăreți aproape goale pe Facebook și vreți să mă raportați pe mine pentru că îmi alăptez copila? Hilar!', a scris Jennifer într-o nouă postare.

Mulți dintre prietenii ei i-au trimis mesaje de susținere și încurajare.

Una dintre amicele ei de pe Facebook i-a scris: 'E copila ta, e normal să o alăptezi atunci când vrei, oamenii sunt imaturi'

O alta a lăudat-o pentru inițiativă: 'Alăptarea la sân este cea mai bună. Eu încă îmi alăptez copilul de doi ani și voi face același lucru și cu micuțul care va veni pe lume în câteva luni'.

Altcineva i-a atras atenția spunându-i: 'Nu toată lumea e pregătită să vadă astfel de imagini'.

'Dar este perfect natural! Oamenii au devenit superficiali și atât de nenaturali încât li se pare ieșit din comun faptul că îmi folosesc sânii în cel mai natural mod cu putință, în scopul pentru care au fost creați', a fost răsunspul postat de Jennifer cu care le-a închis gura cârcotașilor.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri