Mirela Vaida se simte binecuvântată pentru a doua sarcină. A fost la un pas de a-și pierde speranța

Mirela Boureanu Vaida a surprins pe toată lumea cu anunțul pe care l-a făcut astăzi. Vedeta va deveni mămică pentru a doua oară. Ea spune că se simte binecuvântată, mai ales că a trecut prin momente extrem de dificile înainte de a reuși să rămână însărcinată.

Frumoasa prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu' a anunțat astăzi cu zâmbetul pe buze și multă bucurie pe chip că fetița ei va avea o surioară sau un frățior.

Cea mai mare bucurie la început de an, pe lângă bucuria de zi cu zi – Carla, fetița mea veselă, vorbăreață și dinamică, este vestea că ea va mai avea un frățior sau o surioară. Este o fericire imensă tot ceea ce ni se întâmplă și o mare binecuvântare pentru mine și familia mea!', a declarat frumoasa prezentatoare de la Mireasă pentru fiul meu'.

Mirela Boureanu a povestit însă că nu i-a fost ușor să devină mamă, ba chiar a trecut prin niște clipe de coșmar. Ea a pierdut două sarcini și era cu moralul la pământ. Se temea că nu poate avea copii și chiar a recunoscut că simțea invidie și frustrare, nu putea accepta ideea că ar putea să nu fie mamă. Dar nu și-a pierdut speranța și iată că are acum o fetiță în vârstă de 11 luni și este deja însărcinată cu cel de-al doilea copil.

'Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. Eu am pierdut două sarcini. A doua a fost înainte de o emisiune şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult.

Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu nu am vrut să vorbesc despre asta.

Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni un moment în care voi avea un copil sănătos. E de la Dumnezeu. A pierde sarcina cum s-a întâmplat după 8 săptămâni a însemnat că aşa a fost să fie”, a mărturisit Mirela Boureanu Vaida.

Și-a alăptat fetița în pauzele emisiunii

După prima naștere, Mirela Boureanu Vaida s-a întors foarte repede la muncă. A stat trei luni cu fetița, apoi a revenit pe micile ecrane.

 

mirela

 

Dar pentru că a alăptat-o exclusiv și nu a vrut să renunțe la acest lucru în ciuda faptului că a început serviciu, vedeta și-a făcut un obicei din a-și alăpta copila în pauzele din timpul emisiunii, când soțul ei i-o aducea pe Carla în cabină și se bucurau de ceva timp împreună.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii