A murit de cancer la 6 luni dupa ce a nascut copilul pe care s-a luptat 3 ani sa il aiba

O mamica ce a aflat ca mai are de trait doar cateva luni, imediat dupa ce a nascut copilul pe care s-a chinuit timp de 3 ani sa il conceapa, a pierdut lupta cu forma agresiva de cancer cu care se lupta, lasand in urma sa un sot si un bebelus.

Rebecca Hyndman, a perdut lupta cu cancerul in urma cu cateva zile, la doar 6 luni dupa ce a nascut, insa alturi i-a fost sotul sau.

Rebecca si-a dorit mereu sa fie mama si timp de 3 ani a trecut printr-o serie intreaga de obstacole pana in luna noiembrie a anului trecut, cand a putut sa isi tina in brate fiul.

Aceasta mamica a trecut prin 2 pierderi de sarcina sfasietoare si in final a urmat un tratament de fertilizare in urma caruia a ramas insarcinata cu Ben.

La scurt timp dupa ce a nascut, Rebecca a inceput sa se lupte cu stari severe de greata si diaree si i-a aparut o galma la nivelul stomacului.

Aceasta a fost diagnosticata cu o tumora gastrica, fiind a treia din cele mai comune cauze de deces in urma canerului in lume, astfel ca prognosticul oferit de medici a fost subru: mai avea doar cateva luni de trait.

„Am inceput sa imi infrunt propria mortalutate si sa ma gandes la ceea ce urma sa las in urma, asta era cea mai dificila parte. Simteam o vina imensa si nu as fi adus un copil pe lume daca as fi stiut ca nu voi fi aici sa imi fac treaba si sa il cresc, insa am realizat ca nu pot gandi asa pentru ca Ben a fost cea mai mare binecuvantare pe care o putem primi vreodata” a declarat Rebecca pentru publicatia Woman’s Day.

 

 

Rebecca s-a luptat cu chimioterapia si a depasit toate complicatiile care au aparut in acceste luni, inclusiv cheaguri de sanfe dureroase la nivelul plamanilor, insa ceea ce ii domina gandurile era cum se vor descurca Jeff sotul ei si micutul Ben cu moartea sa.

Prietenii nu au vrut sa o lase sa se lupte singura cu aceasta povara, asa ca au decis sa deschida o pagina prin care sa stranga fonduri pentru a-i sustine familia. Sute de donatori generosi au facut posibil sa se stranga suma impresionanta de 113.412 de dolari pentru ca Ben sa aiba tot ce ii trebuie o data ce ea nu va mai fi.

Dupa aceasta strangere de fonduri Rebecca a inceput sa scrie o serie de scrisori pe care fiul ei sa le poate citi in diferite etape ale vietii sale.

„Nu as putea sa imi incredintez copilul nimanui altcuiva pe care sa il iubesc, sa il respespec si sa il pretuiesc mai mult decat Jeff. Daca Ben va fi ca tatal sau, voi fi o mamica foarte fericitia. Sper ca va fi o persoana buna si respectuasa. Nu imi pasa ce meserie va avea atata timp cat va fi un om bun. Am sa ii spun in scrisorile pe care le scriu pentru el, sa spuna mereu „te rog” si „multumesc” si sa cedeze locul in autobuz oamenilor care au mai mare nevoie de el.” a declarat Rebecca pentru publicatia Woman’s Day.

Sursa: dailymail.co.uk
Foto: 123rf.com. Facebook
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie