O femeie a venit la ea in timp ce alapta intr-un restaurant. Ce a urmat te va lasa fara cuvinte

Briar Lusia Mcqueen, o mamica din SUA se afla intr-un restaurant cand fiului ei i s-a facut foame si a trebuit sa il alapteze.

In timp ce alapta, o femeie in varsta s-a apropiat de ea. Ce a urmat a lasat-o fara cuvinte.

Dupa ce aceasta intamplare, Luisa a decis sa faca o postare pe Facebook in care sa impartaseasca experienta din restaurant.

„Am vrut doar sa impart cu voi acest moment incredibil pe care l-am trait in aceasta dimineata.
Astazi, pentru prima data, am iesit sa iau micul-dejun singura, impreuna cu fiul meu de 2 luni.

Tocmai ce imi fusese adus micul-dejun si ciocolata calda pe care pe comandasem, cand Jaxon a inceput sa planga pentru ca ii era foame asa ca, bineinteles ca am lasat tot si l-am alaptat.

Dupa cateva minute a venit spre mine o doamna in varsta. Eram speriata, credeam ca imi va spune sa nu mai alaptez, insa in loc sa ma certe ca alaptez, aceasta a inceput sa imi taie micul-dejun din farfurie si mi-a spus „Ce mamica buna esti! Nu putem sa lasam sa ti se raceasca mancarea, nu-i asa?!”

Va spun sincer ca mi-au dat lacrimile, este cea mai draguta doamna!”

 

 

Postarea ei a devenit viarala si a strans peste 321.000 de like-uri si peste 12.000 de share-uri, iar comentariile de suport si admiratie nu au contenit sa vina.

Jessica Harville „Avem nevoie de mai multi oameni ca aceasta doamna minunata!”

Heather Reece Steelman: „Mi s-a intamplat ceva similat acum ceva vreme, doar ca managerul a decis sa imi aduca o noua farfurie cu mancare calda, dupa ce am terminat de alaptat”

Sharlene Lietz : „Nici nu iti imaginez cat de tare m-a emotionat postarea ta. Am mancat atatea mese reci din cauza copiilor mei. Mi-au dat lacrimile.”

Sursa: Facebook
Foto: 123rf.com; Facebook
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie