O fetita din Iasi bolnava de cancer nu va fi tratata. Parintii ei refuza ajutorul medicilor

Micuța Bianca, în vârstă de opt ani, este din comuna Răducăneni, județul Iași. Deși a fost diagnosticată cu cancer renal, părinții eu refuză tratamentul, iar motivul este uluitor. Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului Iasi spun ca tot ce pot face este sa insiste pe langa cei doi parinti sa-si duca fetita la spital. 

Bianca suferă de nefroblastom, o formă de cancer al rinichiului, iar acum are și metastaze pulmonare. A fost operată o data, insa boala a recidivat. Acum parintii nu mai vor sa o duca la tratament. Tatal micutei se teme ca fetitei i se vor recolta organele fara voia lui, desi organele bolnavilor de cancer nu pot fi folosite in transplanturi. 

Nici mama nu este de acord cu o noua operatie spunand ca vrea sa i se garanteze in scris ca fetita va supravietui interventiei. 

„Au vrut să mă mintă, să o oblige să o opereze. Să semnez eu viaţa copilului pe un caiet studenţesc? Vă daţi dumneavoastră viaţa pe mâna mea să vă tai şi – ferească Dumnezeu! Să iasă copilul în sicriu? Eu ştiu ce fac doctorii în sala de operaţie? Se poate să-i ia organele…, a spus tatal fetei. 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri