O tânără supraponderală a postat imagini cu ea însărcinată. Reacțiile prietenilor și familiei au șocat-o

O tânără supraponderală a avut parte de un șoc în momentul în care și prietenii și familia au criticat-o în ultimul hal pentru că a postat imagini cu ea însărcinată.

Brittany are 25 de ani și este din Michingan. Ea a acceptat să pozeze pentru fotograful Natalie McCain, care a inițiat un proiect în cadrul căruia prezintă imagini în care sunt scoase în evidență schimbările pe care le suferă trupul unei femei în timpul sarcinii și după aceea. Scopul acestui proiect este acela de a stopa sau măcar de a reduce valul de critici aduse la adresa femeilor al căror trup este departe de 'perfecțiune', așa cum este percepută ea de mulți.

Brittany nu s-a lăsat intimidată de jignirile pe care le-a primit și a acceptat să mai pozeze în continuare în lenjerie, arătându-și trupul de gravidă.

Mai mult, ea a povestit despre problemele pe care le-a întmpinat în timpul sarcinii.

'După ce am suferit o pierdere de sarcină la 12 de săptămâni, am fost devastată și eram convinsă că nu voi mai rămâne însărcinată. Apoi am rămas din nou însărcinată imediat. Am aflat că eram în opt săptămâni când am ajuns la medic de urgență din cauza faptului că vomitam absolut tot ce mâncam, chiar și apa. Am avut un șoc când am văzut acea mingiuță pe ecranul de la ecograf. Nu-mi venea să cred, încă mai plângeam după copilul pe care îl pierdusem. Se pare că micuțul se hotărâse să vină pe lume, ca un cadou de Crăciun pentru noi. Eram bucuroasă, emoționată, surprinsă și speriatp în același timp, dar încercam să gândesc pozitiv de data asta.

Următoarele luni au fost un coșmar pentru mine. Bucuria aceea incredibilă ne-a trecut destul de repede și mie și prietenului meu. Am început să pierd în greutate. Nu puteam să mănânc absolut nimic și nici măcar să beau un pahar cu apă. Am fost diagnosticată cu 'gravidarum hyperemesis', cea mai violentă formă a grețurilor din sarcină. Nimeni din familia nu auzise de acest diagnostic, nimeni nu știa ce înseamnă. Am aflat după aceea că această afecțiune poate duce chiar la decesul mamei sau al fătului. În fiecare zi vomitam de cel puțin 30 de ori. Eram atât de deshidratată că aproape leșinam. Singura cale a fost să mă internez', a povestit mămica.

La 35 de săptămâni ea a acceptat să pozeze în lenjerie.

'Am împlinit 35 de săptămâni de sarcină. Am făcut aceste fotografii cu o săptămână în urmă, pentru a sărbători această sarcină miraculoasă și oribilă în același timp. M-am simțit în acel moment frumoasă și am vrut să împărtășesc bucuria mea cu prietenii și familia. Am postat imaginile pe pagina mea de Facebook, gândindu-mă că apropiații mei vor fi încântați de ele ca și mine. Dar nu a fost cazul.

insarcinataa

După ce a văzut reacțiile la imaginile postate de ea, Brittany s-a închis în baie și a plâns ore în șir.

'Nu au fost decât comentarii negative despre cât de mare sunt, despre cât de nesănătoasă sunt și despre faptul că voi avea un copil imens după cum arată burta mea. Habar nu au cum e să fii supraponderală, însărcinată și să-ți fie rău atât de mult timp. Comentariile negative și jignirile erau tot ce îmi mai lipsea. Dacă eu am ajuns să-mi accept trupul și să mă simt bine în pielea mea, de ce nu pot și apropiații mei să se bucure pentru mine?', mai spune tânăra mămică.

Sursă: hotmomsclub.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sarcina