(P) Îngrijire delicată pentru pielea bebelușului cu Sanosan Baby

Pielea bebelușilor este delicată – la fel este și sistemul imunitar al acestora. Produsele chimice, parfumurile și coloranții din îmbrăcămintea, detergenții și produsele de îngrijire pot provoca iritații, uscăciune și erupții cutanate. De aceea, una din principalele preocupări ale mămicilor este să folosească produse de îngrijire cât mai sigure pentru a proteja micuțul de posibilele probleme ale pielii.

Părinții din întreaga lume au încredere în Sanosan Baby pentru curățarea și îngrijirea pielii sensibile a bebelușilor. Fiecare produs conține combinații de ingrediente dezvoltate special pentru păstrarea sănătății pielii, fiind testat clinic și fabricat exclusiv în Germania, sub supravegherea specialiștilor.

Sanosan Baby oferă trei linii de produse potrivite pentru îngrijirea pielii bebelușilor:

  • Sanosan Curățare
  • Sanosan Îngrijire
  • Sanosan Schimbarea pampersului

Realizate fără parabeni, siliconi sau ulei de parafină, produsele Sanosan Baby sunt sigure și delicate, având în compoziție substanțe active naturale, precum:

  • Ulei de măsline organic și extracte vegetale – omiterea utilizării pesticidelor chimice, a îngrășămintelor minerale și a ingineriei genetice protejează mediul înconjurător, dar- mai ales – asigură un conținut minim de poluanți și oferă siguranța unui produs cât mai aproape de natural;
  • Proteine hidrolizate din lapte – având importante proprietăți anti-iritante și de protecție, acestea accentuează hidratarea și elasticitatea pielii, fiind benefice în tratamentul dermatitelor, eczemelor sau a crustei de lapte.

Produsele Sanosan Baby se găsesc în farmacii, magazinele specializate pentru bebeluși, magazinele online și în supermarketuri.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.facebook.com/Sanosan-Cosmetice-393512134018777


Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul