Povestea cutremurătoare a unei mame de tripleți | VIDEO

O tragică poveste a unei proaspete mămici de tripleți a șocat o lume întreagă.

Casi Rott a avut o sarcină dificilă, nu-i ușor să porți n pântece tripleți. La 34 de săptămâni ea a fost nevoită să nască prematur prin cezariană. În momentul în care și-a văzut copiii sănătoși a răsuflat ușurată, în sfârșit reușise să ducă la bun sfârșit o sarcină atât de grea.

Pentru că s-au născut prematur, tripleții au avut nevoie de spitalizare mai îndelungată, dar după câteva zile mamei i-a fost permis să plece acasă. Ea a mers acasă pentru că mai avea încă doi copii care-i duceau dorul, dar imediat cum a ajuns a simțit că este ceva în neregulă. Simțea dureri puternice în piept, așa încât s-a întors la spital. Acolo, medicii au descoperit că avea un cheag de sânge la plămâni, format din cauza efortului depus în timpul sarcinii. A primit tratament pentru el și apoi a plecat din nou acasă.

Din nou, acasă, a simțit o durere puternică, așa că soțul ei a dus-o la spital. După scurt timp ea s-a stins din viață, fără ca măcar să se bucure de o zi în afara spitaului cu cei trei copilași pe care abia îi născuse.

Joey, tatăl, a rămas singur să crească cei 5 copii. Și pentru că tragedia lor a impresionat atât de multă lume, el a primit ajutor neașteptat. S-au strâns peste 150000 de dolari pentru el și familia lui, iar oamenii din comunitatea în care locuiau au făcut tot posibilul să-i ajute cu tot ce puteau.

La rândul lui, Joey a fost profund impresionat de mulțimea oamenilor care s-au oferit să-l ajute să-și crească micuții. El spune că se simte binecuvântat, chiar dacă a trecut printr-o asemenea tragedie.

Sursa video: Facebook
Sursa foto: captura video


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie