A ramas insarcinata la 6 saptamani dupa ce a nascut

Multe cupluri se bazeaza pe o metoda contraceptiva naturala, plecand de la premisa ca o femeie care alapteaza nu poate ramane insarcinata. Aceasta mamica dovedeste contrariul, dupa ce a ramas insarcinata cu gemeni la doar 6 saptamani dupa ce a nascut.

Eliza Curby, o mamica in varsta de 27 de ani din Australia, a trecut de la a nu avea niciun copil la a avea 3 copii in doar 12 luni.

A pus simptomele sarcinii pe seama noptilor nedormite

„Timp de cateva saptamani ma simteam extrem de epuizata, iar asta am pus-o pe seama lipsei de somn”, povesteste femeia pentru Daily Mail Australia.

Din fericire pentru cuplu, o familie numeroasa este exact ce isi doreau. Insa acesta nu e cazul intotdeauna, iar riscul aparitiei unei sarcini nedorite exista.

Eliza spune ca in perioada in care a conceput gemenii alapta, asa ca a decis sa mearga pe ideea de contraceptie naturala.

„Oricum, recunosc, mai ales avand-o pe mama care e moasa, stiam ca nimic nu e sigur.”

In plus fata de senzatia de oboseala, tanara mamica a simtit si usoare dureri de cap in fiecare dimineata si lipsa de energie, inainte de a incepe sa se intrebe daca nu cumva este din nou insarcinata.

Sarcina gemelara, la 6 saptamani de la prima nastere

„Am ras la ideea ca as putea fi din nou insarcinata. Si asta a ramas o buna perioada: o gluma.
Am facut un test de sarcina, sa fiu sigura, insa a iesit negativ. Am facut apoi alte teste, pe parcursul unei luni intregi, insa toate au iesit negative, pana cand unul a iesit pozitiv.”

La scurt timp, Eliza s-a dus la medic sa confirme sarcina si i s-a facut o ecografie.
In urma ecografiei insa, medicul avea o alta surpriza pentru cei doi: sarcina era gemelara.

Gemenii ei, Jack si Wolfe, acum in varsta de 7 luni, au venit pe lume prin cezariana in Ajun de Craciun in 2016.

A ramas insarcinata la 6 saptamani dupa ce a nascut

Initial, tanara mamica n-ar fi recomandat experienta altor femei, insa dupa primele 6 luni ale gemenilor, si-a schimbat parerea:

„Dupa primele sase luni, devine mai usor. Devii mai buna, iar bebelusii devin si ei mai distractivi.

Avantajele sunt ca ii vad cum interactioneaza toti 3 si cum invata unul de la celalalt. In plus, simt ca a fost mai bine sa am sarcinile una dupa cealalta, decat raspandite pe parcursul a mai multi ani.”

Sursa imagini: Instagram twingenuity.co


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dezvoltarea sarcinii