Relatii – 9 semne ca mariajul iti e in pericol

Orice relatie are suisuri si coborasuri, nu e un lucru nou pentru nimeni. Nou este insa atunci cand ni se intampla, deoarece un coboras ne ia aproape intotdeauna prin surprindere.

La fel ca si in alte relatii, in cazul in care casatoria ta nu primeste timpul necesar si atentie, se va deteriora.

Iata 9 semne ca mariajul tau este in pericol:

Telurile de viata nu (mai) sunt comune – Daca tu si sotul tau nu mai aveti aceleasi idealuri in viata,daca nu tindeti amandoi spre aceleasi lucruri, oare cum puteti sa construiti o casnicie sanatoasa?

Teluri diferite inseamna destinatii diferite. Astfel, fiecare se indreapta spre o alta calatorie decat cea a partenerului si se pune intrebarea cum vor putea ramane pana la final impreuna, in ce punct drumurile lor se vor reintalni si merge mai departe in aceeasi directie?

Conversatii dure – Sa incepi o conversatie cu acuzatii, critici sau comentarii derogatorii este periculos pentru o casatorie

Neincrederea – Suspiciunea dintre soti denota probleme grave in mariaj. Daca in partenerul de viata nu poti avea incredere deplina, atunci in cine ai putea avea? De obicei, probleme de acest gen apar deodata cu infidelitatea si minciuna.

Negativitate – Zilnic va coplesiti reciproc cu negativitate, care cauzeaza un blocaj emotional si detasare de la relatia voastra.

Tachinarea – Uneori tachinarea poate parea ceva distractiv, insa cu timpul se poate transforma intr-o continua critica la adresa partenerului. Din nefericire, tachinarea devine deseori o modalitate de a va umili si insulta reciproc.

Nu mai comunicati unul cu celalalt – In vremurile frumoase ale relatiei, voi doi vorbeati despre absolut orice. Acum nici macar nu va mai mai trimiteti un sms.

Relatiile sexuale s-au oprit – Daca relatiile fizice au loc tot mai rar, cu programare si fara preludiu este clar ca viata sexuala se indreapta spre un esec. Daca nici macar nu-ti mai aduci aminte cand a avut loc ultima partida de amor este un indiciu ca pasiunea care exista intre voi a disparut.

Aveti secrete unul fata de altul – Unul din avantajele unei relatii este ca gasim in celalalt un confident. Insa, daca brusc iti dai seama ca nu mai ai chef sa ii spui absolut tot, este poate pentru ca povestea voastra de dragoste se apropie de sfarsit.

Incercari nereusite de a rezolva un conflict – Rezolvarea conflictelor este imperativa in mentinerea unei relatiii sanatoase.
Citeste si 10 situatii care distrug relatia de cuplu

 

Text: Iulia Sandu

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Relatii