S-a filmat in timp ce isi alapta fetita de 4 ani, iar asta a generat valuri de critici

Leanne Allerton, in varsta de 35 de ani, a starnit valuri de critici dupa ce unul din clipurile in care isi alapteaza fetita de 4 ani a devenit viral.

Leanne are 4 copii si are un vlog pe Youtube in care posteaza periodic clipuri legat de alaptare. Femeia alapteaza inca de acum 8 ani, de cand i s-a nascut primul copil.

Isi lasa copiii sa se intarce singuri

Cea mai recenta postare de-a ei a fost popularizata cu ajutorul presei. In clip mama se filmeaza in timp ce isi alapteaza fata in varsta de 4 ani, Poppy, in timp ce au si o conversatie.

Mama o intreaba pe Poppy ce gust are laptele, iar cea mica ii raspunde ca laptele are gust de lapte, dulciuri si ciocolata.

Leanne explica in clip ca ii da san fetitei ei numai seara, la culcare.

„Ii spun cand imi cere in timpul zilei ca numai seara, cand o culc poate primi.
E in mod evident o chestie de confort pentru ea, dar e dragut, nu-i asa?
Alaptez de 8 ani. L-am alaptat pe Frankie un an, pe Bobby 2 luni, pe Georgie 4 ani, iar pe Poppy de 3 ani si jumatate.
Nu mi-am inchipuit ca il voi alapta pe vreunul din ei atat de mult timp, insa vreau sa ii las pe ei sa decida cand vor sa fie intarcati.
Nu au vrut sa se opreasca, asa ca am continuat.”

Mama, acuzata ca incearca sa atraga atentia asupra sa

Femeia a generat valuri de critici, majoritatea oamenilor sustinand ca nu este ok sa continui alaptarea odata ce copilul merge, vorbeste si iti poate cere articulat sa ii dai san si culminand cu un comentariu al unui utilizator care a acuzat-o pe mama de pornografie.

„Ar trebui alertata Protectia Copilului” a comentat un ulilizator.

„Isi exploateaza copilul pentru propriul interes” a acuzat un alt ultilizator.

Totodata, majoritatea utilizatorilor, desi sustinatori ai alaptarii, s-au aratat impotriva gestului facut de femeie, considerand ca e doar o incercare de a cere atentia publicului.

Cu toate ca multi oameni considera gestul deplasat, Academia Americana de Pediatrie sustine ca nu ar exista nicio consecinta asupra copilului, daca mama decide sa il hraneasca la san si dupa varsta de doi ani.

 

Sursa articol: dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau