S-a prezentat la tribunal cu fiul sau de 5 ani. Ce a urmat te va impresiona

Un tatic s-a prezentat la tribunal dupa ce a parcat intr-un loc nepermis. Barbatul s-a prezentat in fata judecatorului pentru a i se decide pedeapsa impreuna cu baiatul sau de 5 ani. Nici prin cap nu i-ar fi trecut insa, ce avea sa urmeze.

Cand a venit randul barbatului la judecata, atentia judecatorului s-a indreptat imediat catre fiul sau, pe nume Jacob. Judecatorul, Frank Caprio, in varsta de 80 de ani, l-a rugat pe Jacob sa il ajute in cazul sentintei tatalui sau.
Luandu-l in brate, pentru a putea vorbi la microfon, Frank ii cere cateva detalii personale copilului, despre scoala sau gradinita, ce isi doreste sa se faca dupa ce va creste, toate intrebari menite sa il faca sa se simta in largul lui.

Apoi i-a cerut baiatului sa il ajute sa ia o decizie. In ceea ce priveste pedeapsa pe care i-o putea aplica tatalui sau, judecatorul avea optiunea de a-i da o amenda de 90 de dolari, de 30 de dolari sau putea decide ca tatal sau sa plece din sala de judecata fara vreo sanctiune.
Spre surprinderea tuturor, Jacob ii sugereaza judecatorului ca 30 de dolari este amenda pe care tatal sau ar trebui sa o plateasca. Frank il lauda pe cel mic, spunandu-i ca este un judecator drept si logic, asemanandu-l cu Solomon, care mereu incerca sa ajunga la o cale de mijloc.

In final, judecatorul il intreaba pe Jacob daca luase micul dejun, iar cand aude ca cel mic nu mancase inca, ii propune o intelegere: tatal sau scapa de amenda, cu conditia sa-l duca pe cel mic in oras pentru a lua micul dejun impreuna.

 

Filmarea face parte dintr-un show televizat, in care sunt transmise cazuri reale judecate in tribunal si sunt prezentate doar infractiuni minore sau contraventii, iar intamplarea s-a petrecut in Rhode Island, in SUA.

Sursa articol: ndtv.comndtv.com

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri