Scrisoare către Moș Crăciun. Învață-ți copilul să-i scrie lui Moș Crăciun

Momentul in care cel mic ii adreseaza o scrisoare lui Mos Craciun este unul memorabil in fiecare an, o traditie distractiva de Craciun. Mos Craciun este foarte ocupat, trebuie sa ajunga la foarte multi copii din toata lumea, asa ca ar fi bine sa iti inveti copilul sa ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun din timp, pentru ca el sa poata ajunge sa ii caute cadourile mult dorite.

Model de scrisoare catre Mos Craciun

Nu stii cum sa ii scrii lui Mos Craciun si ai nevoie de putin ajutor? Uite cum ar trebui sa arate o scrisoare adresata Mosului:

Draga Mos Craciun,

Numele meu este Ana si am 6 ani si jumatate. Anul acesta am fost foarte cuminte. Am ajutat-o pe mami cu stransul mesei in fiecare zi si il ascult pe tati cand imi spune sa-mi fac ordine in jucarii.
Am fost o sora buna si pentru fratele meu mai mic, desi uneori ma enerveaza si vrea sa imi ia din jucarii.
Iti multumesc din suflet pentru toate cadourile de anul trecut! Anul acesta, mi-as dori sa primesc o papusa, o bicicleta si cat mai multe dulciuri gustoase. Daca sunt prea grele, si nu imi poti aduce si bicicleta si papusa, as prefera bicicleta.
Sper ca anul asta sa te surprind cand imi aduci cadourile, desi cred ca voi adormi din nou, ca tare tarziu mai vii!
Multumesc mult, Mosule!

4 decembrie, 2017

Cu drag, Ana

Vezi si cand vine Mos Nicolae!

Pe plicul in care pui scrisoarea, in partea de sus, stanga, scrie „expeditor”, urmat de numele si adresa ta. In coltul din dreapta jos, scrie „destinatar”: Mos Craciun, Oficiul Postal Principal al lui Mos Craciun si adresa „Fl – 96930, Cercul Polar Arctic”

Ce poti sa-i ceri lui Mos Craciun

Cere-i lui Mos Craciun exact acel cadou pe care ti-l doresti de mult timp, ce merita sa astepti intreg anul pentru a-l primi.
Nu ezita insa sa ii pui Mosului pe lista de dorinte mai multe optiuni, ca in cazul in care nu gaseste la magazin cadoul tau preferat, sa iti poata aduce in dar o alta jucarie, pe care ti-o doresti aproape la fel de mult.
Tot Mosului ii mai poti cere sa iti aduca tie, parintilor si fratiorului sau sorei tale, sanatate, fericire si bucurii in anul nou.
Desigur, daca nu ai un fratior sau o surioara, il poti cere Mosului, insa pentru anul urmator, caci fratiorii si surioarele nu se gasesc la magazin.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie