Scrisoarea unei mame pentru copilul sau

Nu exista mama perfecta. Important e ca fiecare dintre noi sa incerce, iar in zilele in care nu ne ies toate asa cum ne dorim, sa invatam din greselile noastre. Iata scrisoarea unei mame pentru copilul sau. Garantat iti va face pielea de gaina:

Dragul meu copil,

Uneori ma trezesc dimineata si vad cum parca ai crescut peste noapte. Fata ta este mai bine definita, ochii tai par mai maturi. O parte din mine tresare de bucurie si incantare.

Cealalta parte insa este speriata, deoarece imi dau seama cat de repede trece timpul, iar eu nu pot face nimic sa il opresc. Ma tem ca n-am fost mereu constienta de asta si ca am ratat cumva momente minunate din copilaria ta.
Uneori ma intreb: m-am bucurat suficient de tine? Ti-am dat tot timpul ce aveati nevoie?

Nu imi iese mereu. Nu sunt mereu o mama atat de buna pe cat as vrea sa fiu. Vreau sa fiu cea mai buna mama si uneori chiar reusesc. Dar uneori pur si simplu nu imi iese.

In fiecare zi fac greseli. Uneori imi ies din fire, cand ar trebui sa fiu blanda.
Alteori iti fac morala si iti dau lucruri de facut, cand tu ai avea nevoie doar de o imbratisare.
Cateodata inteleg gresit si cred ca durerea ta e de fapt nemultumire. Observ ca se intampla, insa imi dau seama abia ulterior.

Ma tem constant. Ma tem de lucruri marunte si de lucruri importante. Chiar credeam ca adultii pot jongla cu toate problemele, insa sunt adult acum si-mi dau seama ca nu e asa.
Uneori frica pune stapanire pe mine si e singurul lucru la care ma pot gandi. Nu ma mai pot relaxa si sa ma bucur de tine.

Stiu cat de usor e sa nu vezi decat lucrurile negative in viata. Dar un lucru vreau sa stii: cand ma uit la tine, sunt ATAT de mandra!
Cand ma uit la tine vad bunatate, vad blandete si vad putere.

Te rog sa ma ajuti in continuare sa te cunosc cat mai bine. Spune-mi cand te ranesc fara sa vreau. Spune-mi toate lucrurile de care te temi si care iti produc suferinta. Vom gasi o solutie impreuna.

Chiar daca viata trece cu o viteza incredibila, uneori ne putem opri un moment sa ne bucuram unul de celalalt.

Nu voi fi niciodata perfecta, oricat as incerca. Insa mereu voi fi mama ta, mereu voi fi de partea ta, orice s-ar intampla.

Cu dragoste,
Mama


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau