Sore, o mămică fericită. Prima imagine cu fetița ei

Proaspăta mămică Sore este în al nouălea cer. Ea a născut vineri dimineața o fetiță sănătoasă, de 3 kilograme, care va purta numele Erin.

Cântăreața, în vârstă de 26 de ani, a născut prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. Micuța a primit nota 10 la naștere. Alături de tânăra mămică a fost și iubitul ei, avocatul Mircea Julean.

Sore a împărtășit bucuria de a deveni mamă și de a-și ține în brațe primul copil cu fanii de pe rețelele de socializare, cărora le-a și făcut cunoștință cu bebelușa.

'De vineri, viața mea a căpătat alt sens! Vă mulțumim tuturor pentru gânduri și urări!', a scris artista în dreptul imaginii în care apare ținându-și la piept copila.

 

De vineri, viata mea a capatat alt sens! Va multumim tuturor pentru ganduri si urari ❤️

Posted by Sore on Monday, March 28, 2016

Cu puțin timp înainte să nască, Sore a împărtășit câteva gânduri despre felul cum a decurs sarcina, dar și despre faptul că își dorește să revină rapid la siluet de dinainte.

'Am ajuns la finalul sarcinii. Parcă nici nu îmi vine să cred, nu îmi dau seamă când au zburat cele nouă luni, când am trecut prin toate fazele dezvoltării lui bebe în burtică şi iată-mă acum în pragul celei mai fericite zile. Am fost, pe rând, plină de energie, nervoasă, leneşă, activă, pofticioasă, temătoare, optimistă. Am permis tuturor să-mi dea sfaturi, vizibil emoţionaţi şi fericiţi pentru mine. Cu unele am fost de acord, pe altele am preferat să nu le aud. Am mâncat cum am poftit şi ce am poftit, însă am încercat să fiu conştientă că tot eu voi lupta să revin la silueta de dinainte (şi zic eu, m-am descurcat onorabil),” a scris Sore pe blogul ei personal înainte să nască.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri