Tudor Ionescu de la Fly Project va deveni tată de fată. Uite cum arată soția lui însărcinată | FOTO

Tudor Ionescu de la Fly Project a anunțat foarte fericit că va deveni tată de fată. Vestea cea mare le-a dat-o fanilor și prietenilor virtuali pe pagina sa de facebook, unde le-a și dezvăluit acestora de 'planuri' are de acum încolo.

Tudor s-a căsătorit cu iubita lui Anamaria Stancu Ionescu anul trecut, după 12 ani de relație. Acum, cei doi au anunțat că vor deveni părinții unei fetițe. Și, ca orice tată care-și iubește fata ca pe ochii din cap, și Tudor a declarat încă de pe acum că va face tot ce stă în putință s-o țină departe de eventualii 'pețitori' ce vor urma.

'Nu mă pricep deloc să fac anunţuri importante, în consecinţă, vă spun cât se poate de direct c-o s-avem o fată. Eu unu m-am pregătit corespunzator după cum se şi vede-n poză… Deocamdată, accesoriu’ asta mic şi negru’ e de plastic şi e de la recuzită, da’ nu va bazaţi pe asta, că nu rămâne aşa…, a scris Tudor Ionescu pe pagina sa de Facebook, unde a și postat o imagine cu el și frumoasa lui soție.

Sarcina Anamariei pare destul de înaintă, pentru că burtica de gravidă este destul de evidentă în fotografia postată de soțul ei.

Tudor și Anamaria sunt împreună de 13 ani, iar anul trecut în luna septembrie s-au căsătorit civil. Nunta a avut loc într-un cadru de vis, iar alături de ei au fost și Andreea Berecleanu, colega și prietena miresei, și soțul acesteia.

Citește și: De ce a ales Sanda Nicola să nască la o maternitate de stat

Andrei Ștefănescu a devenit tătic


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii