Un băiețel și-a lăsat părul să crească pentru a-l dona copiilor bolnavi de cancer. Ce i s-a întâmplat apoi este cumplit

Cazul unui băiețel de șapte ani a zguduit o lume întreagă. Micuțul a decis să-și lase părul să crească timp de doi ani pentru ca mai apoi să-l tundă și să-l doneze pentru perucile copiilor bolnavi de cancer. Numai că, în mod absolut neașteptat, copilul a ajuns în curând să fie și el diagnosticat cu cancer în stadiul 4.

Vinny Desautles, din Roseville, California, era foarte fericit cât părul îi crescuse suficient pentru a-l putea tăia și dona copiilor bolnavi de cancer, care își pierduseră podoaba capilară din cauza tratamentelor pe care le urmau.

Soarta a fost însă una extrem de crudă cu băiețelul de numai șapte ani. La scurt timp după ce a dus la bun sfârșit fapta lui bună, au început problemele și pentru el.

vinny

Vinny a venit într-o zi de la școală plângându-se că îl doare foarte tare genunchiul. Așa părinții au descoperit că avea o umflătură la șoldul drept. L-au dus imediat la spital, iar medicii au descoperit că avea o formațiune osoasă neobișnuită la șold.

La scurt timp, ochiul drept i s-a umflat destul de rău. Inițial medicii au crezut că este vorba despre o alergie, însă rezultatele analizelor au fost unele șocante. Formațiunile pe care le dezvoltase erau maligne, iar cancerul era deja în stadiul 4.

Vinny a înțeles în curând ce i se întâmplă, dar s-a declarat bucuros că înainte să treacă prin această boală a reușit să-i ajute pe alți copii care treceau prin ceea ce trece și el acum.

Copilul este supus în continuare la o multitudine de teste, iar bunicii lui au organizat o strângere de fonduri pentru că tratamentele și analizele sunt costisitoare.

'Nepoțelul nostru se luptă cu o boală cu care niciun copil nu ar trebui să se lupte. Lupta împotriva cancerului nu este pentru un copil.

De curând și-a donat părul pentru perucile copiilor bolnavi de cancer, timp de doi ani și-a lăsat părul să crească pentru a-și duce misiunea la sfârșit.

Acum el este cel care are nevoie de ajutor. Sunt foarte multe analize în următoarele zile, săptămâni, luni. Va fi supus unor operații, va fi nevoie de multe tratamente. Costurile sunt foarte mari, iar părinții lui sunt depășiți de situație', a scris bunica lui Vinny care a cerut ajutorul pentru nepoțelul ei.

Părinții sunt încă în stare de șoc, mai ales că mama lui Vinny este însărcinată cu al doilea copil iar vestea a fost una teribilă pentru ea.

Foto: Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau