Un tată a cerut pe o rețea de socializare să-i editeze cineva fotografia fetiței sale de câteva luni. Motivul este emoționant

Nathen Seffel, tatăl unei fetițe de câteva luni, a emoționat până la lacrimi o mulțime de oameni. El le-a cerut utilizatorilor rețelei Reddit să-l ajute cu editarea imaginii copilei lui.

Nathen Seffel i-a rugat pe cei care știu foarte bine să folosească Photoshop-ul, program de editare a imaginilor, să-l ajute cu editarea imaginii fetiței sale de câteva luni care s-a stins după ce toată viața ei atât de scurtă a stat numai în spitale, conectată la tuburi.

'Fetița mea s-a stins de curând și după ce toată viața ei a fost o luptă prin spitale. Nu am reușit niciodată să-i facem o poză fără aceste tuburi care-i acoperă fața. Poate cineva să ne ajute și să scoată tuburile acestea din imagine, vă rog?', a fost rugămintea tatălui care a stârnit lacrimi de emoție și tristețe.

Așa cum era de așteptat, au fost mai multe persoane care s-au oferit să-l ajute pe tatăl îndurerat și au editat imaginea astfel încât fetița să pară un copil normal, sănătos, fără tuburi pe față.

Câțiva dintre cei care s-au grăbit să editeze imaginea au spus că ei însuși sunt părinți de copii mici și rugămintea aceasta le-a frânt inima așa că, deși nu-s foarte pricepuți în folosirea Photoshp-ului au încercat să-l ajute pe tată. Nathen Seffel le-a mulțumit tuturor celor care i-au sărit în ajutor.

CONȚINUT VIDEO BABY UNICA

Sursa & Foto: Reddit


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau