Vedete care s-au căsătorit în secret

Nu orice mireasă visează o nuntă mare – se pare. La Hollywood, ultimii ani au adus moda căsătoriilor în secret.

Nimeni nu a știut că Natalie Portman s-a căsătorit cu Benjamin Millepied până când nu i-a văzut în noaptea decernării premiilor Oscar, anul trecut, purtând verighete. Confirmarea căsătoriei nici nu a venit, de altfel, de la cei doi, ci de la bijutierul care le-a realizat verighetele din platină reciclată și diamante 'eco'.

Ryan Raynolds și-a convins ambele soții, pe Scarlett Johansson, cu care s-a căsătorit în 2008, și pe Blake Lively, pe care a luat-o de soție în 2012, să aibă o ceremonie de nuntă secretă.

Tot în secret, așa cum îi stă bine unui agent secret, s-a căsătorit și Daniel Craig. La nunta lui 007 cu Rachel Weisz au participat doar mirii , fiica lui Daniel (Ella) și fiul lui Rachel, Henry, plus doi prieteni ca martori.

Obișnuită să fie în atenția publicului, Gisele Bundchen și-a dorit intimitate pentru nunta ei cu Tom Brady – care a avut loc în iarna lui 2009. Pregătirile s-au desfășurat în cel mai mare secret, iar puținii invitați nici nu au știut că merg la o nuntă.

Jessica Alba nu și-a anunțat nici măcar familia când s-a măritat cu Cash Warren. Cei doi nu au avut invitați la ceremonia de la Primărie, iar fratele actriței a aflat că sora lui a fost mireasă când US Weekly l-a sunat să confirme zvonul.

Uite ce alte vedete s-au căsătorit în secret (foto Hepta):

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie