Zodii de copii carismatici

Copiii sunt toți carismatici, inideferent de senmul zodiacal sub care s-au născut. Copiii sunt adorabili, plini de viață și te uimesc mereu atât prin inteligența lor, dar și pentru felul cum reușesc de fiecare dată să se facă plăcuți, să stârnească zâmbete și voie bună în jurul lor.

Dincolo de faptul că toți copiii au farmecul lor, pentru că nu este nimic mai frumos pe lumea asta decât copilăria și naivitatea lor, se spune despre micuții din anumite zodii că se află totuși în topul celor mai carismatici copii și, de cele mai multe ori, acest lucru îi va însoți și la maturitate.

Cele mai carismatice zodii de copii:

Balanța

Nativii zodiei Balanță sunt considerați de departe cei carismatici din zodiac. Ei sunt foarte sociabili, le place să-și facă mereu prieteni noi, sunt deschiși, pozitivi și nu ezită să facă gesturi frumoase aparent fără niciun motiv.

Deși sunt foarte deschiși și mereu dornici de socializare, nativii din balanță se vor închide în ei atunci când simt că nu sunt apreciați sau atunci când sunt criticați.

Gemeni

Nativii din Gemeni, veșenic curioși,  reușesc să-i surprindă tot timpul pe cei din jurul lor prin schimbările lor frecvente de atitudine, prin dualistatea care îi caracterizează ca zodie.

Un copil din zodia Gemeni își cucerește familia și prietenii prin versatilitatea de care dau dovadă. Ei se adaptează ușor schimbărilor. Mai mult, ei adoră schimbările și dacă ele nu se întâmplă de la sine au ei grijă să le provoace. Sunt foarte generoși și creativi și niciodată nu ai cum să te plictisești în preajma lor, asta presupunând că vreun părinte ar putea vreodată să se plictisească.

Leu

Nativii din zodia Leu își doresc să fie tot timpul în centrul atenției, iar inteligența lor nativă îi ajută de fiecare dată. Au tendința de a fi lideri, de a-i conduce pe ceilalți în direcția dorită de ei și de cele mai multe reușesc acest lucru prin farmecul lor aparte.

Sunt creativi și dau mereu dovadă de originilatite, iar asta îi ajută să fie apreciați din cei din jurul lor.

Citește și: 3 zodii de copii foarte inteligenți
Zodiile care aduc noroc

Ce meserie va avea copilul în funcție de zodie
Compatibilitatea părinte-copil: cât de bine te înţelegi cu copilul tău în funcţie de zodie

Vărsătorul

Este considerat cel mai inteligent semn al zodiacului, iar asta îl face să fie și unul dintre cele mai carismatice dintre cele 12 semne. Îi place foarte mult libertatea și va deveni morocănos dacă cineva va încerca să i-o îngrădească.

De altfel, creativitatea, originalitatea și inteligența sa native fac ca vărsătorul să fie adorabil. Mereu vede în viitor, este un justițiar și visează să salveze lumea.

Scoprionul

Nativii din Scorpion au parcă un magnet pe care îl poartă în permanență cu ei. Copiii sunt dornici mereu să învețe lucruri noi și îi vor uimi pe cei din jur cu inteligența și multitudinea de lucruri pe care le știu.

Copiii din Scorpion sunt încă de mici autoritari, dar, în ciuda acestui fapt, au o nevoie aparte de atenție și afecțiune, fără de care nu se simt împliniți.

Farmecul lor constă nu numai în inteligența și originalitatea de care dau tot timpul dovadă, dar și în faptul că sunt rebeli și mereu lucrurile trebuie să fie ca ei. Dacă părinții reușesc să înțeleagă nevoia lor de a ieși din tipare și nu le îngrădește această nevoie, copiii din scorpion ar putea ajunge niște adulți de succes, adevărați lideri.

Surse: thezodiacsociety.com, ohioastrology.com, serendipity-astrolovers.com
Sursă foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau