Jamie Oliver a devenit tata pentru a 5-a oara

Jamile Oliver si sotia sa Jools au devenit parinti pentru a cincea oara, o data cu nasterea fiului lor.

Sotia lui Jamie Oliver a anuntat vestea pe contul sau de Instagram, postand o imagie in care isi alapteaza nou-nascutul.

 

Imaginea este insotita de mesajul „Micutul baietel Oliver a sosit. Suntem foarte fericiti, binecuvantati, recunoscatori si indragostiti din nou. De asemenea suntem foarte mandri de cele 2 fiice mai mare ale noastre care au taiat cordonul ombilical dupa nastere. Jamie a fost eroul meu. (Inca nu am ales numele)”

 

Little baby boy Oliver has arrived we are so very happy, blessed, grateful and totally in love all over again and so very proud of our two eldest daughters who cut the cord ❤️ Jamie was my hero 💙 (no name yet)!!! XXXX

A photo posted by Jools Oliver (@joolsoliver) on

 

Jamie Oliver a ales sa anunte vestea nasterii celui de-al cincilea copil al sau, prin contul personal de Facebook.  Acesta a postat o imagine cu bebelusul si urmatorul mesaj „Si asta abia s-a intamplat! ESTE UN BAIETEL! Toti cei din familia Oliver sunt surprinsi si mai mult decat fericiti. Bebe a sosit in singuranta iar Jools a fost absolut extraordinara”

 


Jamie Oliver si sotia sa Jools, ambii in varsta de 41 de ani, mai au impreuna 4 copii, pe Poppy Honey Rose, in varsta de 14 ani, Daisy Boo Pamela, in varsta de 12 ani, Petal Blossom Rainbow, in varsta de 6 ani si Buddy Bear Maurice in varsta de 5 ani.

Jamie and Lools sunt impreuna de cand aveau ambii 18  ani si s-au casatorit cand aveau 25 de ani.

Sursa: hellomagazine.com; Facebook.com; Instagram.com
Foto: northfoto.com; Facebook.com; Instagram.com

Recomandari
Huff
Unica.ro
Mai multe din Familie